Έβρος: Συνεχίζεται καθημερινά η μεταφορά Αμερικανικών αρμάτων του ΝΑΤΟ σε Ρουμανία, Βαλτικές χώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβρος: Συνεχίζεται καθημερινά η μεταφορά Αμερικανικών αρμάτων του ΝΑΤΟ σε Ρουμανία, Βαλτικές χώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίστηκε και χθες Τρίτη 29 Μαρτίου, η μεταφορά Αμερικανικών αρμάτων των δυνάμεων του ΝΑΤΟ σιδηροδρομικώς από την Αλεξανδρούπολη, μέσω Βουλγαρίας, στη Ρουμανία και τις Βαλτικές χώρες.

Όπως βλέπετε στο νέο Video του Κώστα Θεοχαρίδη για το Evros-news.gr χθες από την περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ορμενίου, η αμαξοστοιχία που μεταφέρει τα τεθωρακισμένα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, προωθούνται αρχικά στη Βουλγαρία και συνεχίζουν σε άλλες χώρες της Βαλκανικής αλλά και της Βαλτικής που επίσης μετέχουν στην Ατλαντική Συμμαχία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έβρος-ΒΙΝΤΕΟ: Αμερικανικά άρματα του ΝΑΤΟ προωθούνται σιδηροδρομικώς από Αλεξανδρούπολη προς Ρουμανία

Τα άρματα ξεφορτώθηκαν πριν λίγες ημέρες από το τεράστιο αμερικανικό οχηματαγωγό LIBERTY PASSION που κατέπλευσε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και προορίζονται για την προγραμματισμένη άσκηση «Atlantic Resolve 2022», που γίνεται κάθε χρόνο σε Βαλκανικές χώρες και άλλες ευρωπαϊκές, από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Αύριο 31 Μαρτίου αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και το επίσης αμερικανικό οχηματαγωγό «Liberty King».

Όμως όλα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία τώρα που παραμένει σε εξέλιξη η αιματηρή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και  πόλεμος που δυστυχώς συνεχίζεται για άνω από έναν μήνα.