Ορεστιάδα: Νέοι βανδαλισμοί αγνώστων στην κεντρική πλατεία – Αγανάκτηση και προτροπές Αρχοντίδη

Ορεστιάδα: Νέοι βανδαλισμοί αγνώστων στην κεντρική πλατεία – Αγανάκτηση και προτροπές Αρχοντίδη

Νέοι βανδαλισμοί σημειώθηκαν από αγνώστους δράστες στην κεντρική πλατεία Δασίου Ορεστιάδας, εκεί που βρίσκεται το συντριβάνι που δεν λειτουργεί.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης, την καταστροφική μανία των ηλιθίων “πλήρωσαν” πλάκες που τις ξήλωσαν και άλλα σημεία του συντριβανιού και γι’ αυτό συνεργείο υπαλλήλων του δήμου Ορεστιάδας αναγκάστηκε να επαναφέρει το σημείο στην κατάσταση πριν τους βανδαλισμούς.

Ο κ.Αρχοντίδης εξέφρασε με ανάρτηση του αγανάκτηση και προέτρεψε όσους πολίτες αντιλαμβάνονται παρόμοιες ενέργειες είτε να παρεμβαίνουν κάνοντας παρατηρήσεις σε όσους με καταστροφική μανία ξεσπούν στην περιουσία όλων των δημοτών ή να καταγγέλουν τα περιστατικά στον δήμο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Ξανά και ξανά και ξανά……
Επιτέλους καλό θα είναι ως πολίτες να μην εξαντλούνται τα “δικαιώματα” μας απλά στην θέαση των βανδαλισμών της δημοτικής περιουσίας ( δηλ. της περιουσίας όλων μας) αλλά να αρχίσουμε να ενεργοποιούμε και την “υποχρέωση ” μας στην προστασία της με μια απλή παρατήρηση ή έστω ενημέρωση.
Προσέχουμε / Προστατεύουμε την κοινή μας περιουσία….”