Ανακοίνωση Τοκαμάνη: “Χάνεται η Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου με απόφαση του ΔΙ.ΠΑ.Ε – Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι”

Ανακοίνωση Τοκαμάνη: “Χάνεται η Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου με απόφαση του ΔΙ.ΠΑ.Ε – Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι”

Η πρώτη αντίδραση από την σημερινή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr, ότι με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) στις 30 Μαρτίου, χάνεται η Σχολή Νοσηλευτικής από το Διδυμότειχο και πάει Αλεξανδρούπολη, ήρθε από την παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας του Χρήστου Τοκαμάνη.

Όπως γράψαμε, στην απόφαση αυτή που στάλθηκε στο υπουργείο Παιδείας, προτείνεται η μεταφορά του Παραρτήματος του Τμήματος Νοσηλευτικής, από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη. Η δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου, επί ημερών του οποίου ξεκίνησε η λειτουργία της Σχολής Νοσηλευτικής, τότε ως ΤΕΙ που ανήκε στο ΤΕΙ Καβάλας, κατηγορεί την σημερινή δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου ότι δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτή την καταστροφική εξέλιξη και καλεί τους πάντες να ξεσηκωθούν και ν αντιδράσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάνεται το Τμήμα Νοσηλευτικής απ’ το Διδυμότειχο – Μεταφορά στην Αλεξανδρούπολη, πρότεινε το ΔΙ.ΠΑΕ στην Κεραμέως!!!

Η ανακοίνωση της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” αναφέρει:

“Πέμπτη ημέρα σήμερα από την απόφαση της Συγκλήτου του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, που ανάβει το πράσινο φως για την μεταβίβαση της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδυμοτείχου στο ΔΠΘ και την λειτουργία της στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Χατζηγιάννογλου και η παράταξη του δυστυχώς, με την πολιτική τους ανικανότητα, ατολμία και την υπεροψία ακόμα δεν έχουν πάρει είδηση ότι το Διδυμότειχο καταστρέφεται

Αγαπητοί συνδημότες

Όπως λέει και ο ποιητής, «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!

προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!»

Φτάνει πια .Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι”.