Έβρος: Οι Ρώσοι πανηγυρίζουν για τις κόκκινες μπογιές των κομμουνιστών κατά Αμερικανικών αρμάτων

Έβρος: Οι Ρώσοι πανηγυρίζουν για τις κόκκινες μπογιές των κομμουνιστών κατά Αμερικανικών αρμάτων

Οι… αστειότητες μια χούφτας μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Έβρο, πότε δυο-τρεις από αυτούς να πετούν κόκκινη μπογιά στις αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν Αμερικανικά στρατιωτικά άρματα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και πότε να σταματούν προσωρινά τις μεταφορές, αρέσουν φαίνεται πολλοί στους Ρώσους.

Πολλές ιστοσελίδες στην χώρα του Πούτιν αλλά και από την Τσετσενία, κυρίως στρατιωτικού περιεχομένου που αποσιωπούν τα εγκλήματα πολέμου και τις θηριωδίες των Ρώσων στην Ουκρανία, με τις δολοφονίες αμάχων, ανάμεσα τους πολλών μικρών παιδιών αλλά και Ελλήνων ομογενών, προβάλλουν τα όσα κάνουν οι κομμουνιστές στο Έβρο. Πανηγυρίζουν “βαφτίζοντας” αντίδραση όλων των Ελλήνων στην μεταφορά δυνάμεων του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη προς την Πολωνία, τις… γραφικές αντιδράσεις ελάχιστων γνωστών και μη εξαιρετέων μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που καθαρά για επικοινωνιακές εντυπώσεις επιδίδονται σε… ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τεράστια πράξη… αντίστασης απ’ τους Εβρίτες κομμουνιστές – Πέταξαν κόκκινη μπογιά σε αμαξοστοιχία με αμερικανικά άρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στην περίπτωση της μπογιάς που πέταξαν δυο άτομα κατά της αμαξοστοιχίας που κατευθύνονταν προς την Βουλγαρία και ένα που κατέγραφε την ενέργεια αυτή με το κινητό του, προβάλλονται από τα ρωσικά αυτά σάιτ. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία που βλέπετε. Οπότε, αναμένεται να ακολουθήσουν παρόμοια δημοσιεύματα για τους καμιά 20αριά που πήγαν κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και σταμάτησαν προσωρινά την μεταφορά στρατιωτικού υλικού, υποστηρίζοντας ότι αυτό προορίζεται για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*