ΒΙΝΤΕΟ: Ο συντοπίτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, διαφημίζει τα χωριά του Έβρου στον “Τροχό της Τύχης”

ΒΙΝΤΕΟ: Ο συντοπίτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, διαφημίζει τα χωριά του Έβρου στον “Τροχό της Τύχης”

Ο Εβρίτης τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, είναι γνωστό ότι σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στον τόπο καταγωγής του και τον διαφημίζει.

Ο καταγόμενος από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας δημοσιογράφος και παρουσιαστής του πιο πετυχημένου και μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης, του “Τροχού της Τύχης” που εδώ και χρόνια προβάλλεται στο STAR, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να προβάλλει την περιοχή μας. Αυτή την φορά τρία από τα γνωστότερα χωριά, τους πολυτραγουδισμένους Μεταξάδες Διδυμοτείχου με το γνωστό “στο χωρίον Μεταξάδες Γιάννης δήμαρχος” και το Ορμένιο με τα Πετρωτά στον Έβρο.

Η φράση και οι λέξεις που έπρεπε να βρει λοιπόν η Αλεξάνδρα που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι για να πάει στον τελικό και να κερδίσει τα χρήματα, ήταν: “Ορμένιο, Πετρωτά και Μεταξάδες στον Έβρο”. Όταν λοιπόν το έλυσε, ο Πέτρος Πολυχρονίδης της είπε:

“Στο χωρίον Μεταξάδες Γιάννης δήμαρχος. Ένα απ’ τα πιο γνωστά θρακιώτικα τραγούδια και τα άλλα μέρη στο Τρίγωνο επάνω του Έβρου βεβαίως”. Η νικήτρια του απάντησε ότι δεν ήξερε τα Πετρωτά, εντελώς στην τύχη το είπα”, για να της απαντήσει ο Βυσσιώτης παρουσιαστής: “Τα έμαθες;” με την Αλεξάνδρα να του λέει: “Τα έμαθα και θα πάω”.

“Να πας και θα σε φιλοξενήσουμε εμείς, γιατί είναι μέρη δικά μου αυτά εκεί, φοβερή φύση, φοβερά μέρη, φοβερά κτίσματα, επάνω στα σύνορα της πατρίδας μας, τα ελληνοτουρκικοβουλγαρικά. Μαζί, όλα μαζί”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ