Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε προχθές η Εβρίτισσα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε προχθές η Εβρίτισσα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 ευρώ, αποχώρησε προχθές Τετάρτη από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, η Εβρίτισσα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Με καταγωγή από το χωριό Βρυσικά Διδυμοτείχου, στα οποία μάλιστα αναφέρθηκε και κατά την διάρκεια της συμμετοχής και παραμονής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι που διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα του πέμπτου αυτού κύκλου, παρέμεινε περίπου 3,5 μήνες.

Εν τέλει, η άλλοτε παίκτρια άλλου ριάλιτι, του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά συγκεντρώνοντας χρήματα που δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει από οποιοδήποτε επάγγελμα για αυτό το χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, Ευρυδίκη έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Η γαϊδάρα και τα Βρυσικά Διδυμοτείχου

Τον τόπο καταγωγής της είχε αποκαλύψει μάλιστα η ίδια, όταν στο Συμβούλιο του νησιού αναφερόμενη στον αντίπαλο της Γιώργο Κατσαούνη που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, είπε την φοβερή ατάκα:

“Ο Γιώργος είναι ένα παλικάρι, που πραγματικά γκαστρώνει γαϊδάρα στον ανήφορο όπως λένε και στο χωριό μου. Είσαι ένα τόσο δυνατό παλικάρι, που όπως λένε στο χωριό μου, στο Διδυμότειχο, στα Βρυσικά, γκαστρώνεις γαϊδάρα στον ανήφορο. Τόσο δυνατό σε θεωρώ εγώ”.

Survivor: Εβρίτισσα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η χθεσινή φοβερή ατάκα για τα Βρυσικά Διδυμοτείχου απ’ όπου κατάγεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι λοιπόν, μετά τον άλλον Εβρίτη, ο οποίος μάλιστα μένει εδώ, τον Γιάννη Τσολάκη από την Αλεξανδρούπολη, δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού NRG και εποχικό Πυροσβέστη, που αποχώρησε πολύ νωρίτερα από το Survivor έχοντας εισπράξει περίπου 10.000 ευρώ, αποχώρησε και η συμπατριώτισσα μας Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά έχοντας εισπράξει 50.000 ευρώ.

Survivor: Επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Εβρίτης Γιάννης Τσολάκης, που αποχώρησε απ’ το ριάλιτι επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)