Συνεργασία-ενημέρωση Τσώνη στους ξενοδόχους της Περιφέρειας ΑΜΘ, για τη συμμετοχή σε τρεις τουριστικές εκθέσεις

Συνεργασία-ενημέρωση Τσώνη στους ξενοδόχους της Περιφέρειας ΑΜΘ, για τη συμμετοχή σε τρεις τουριστικές εκθέσεις

Σε μια απαραίτητη κίνηση, δείγμα της νοοτροπίας συνεργασίας και συντονισμού των προσπαθειών όλων των αρμόδιων φορέων του τουρισμού, προχώρησε χθες ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης του συγκεκριμένου τομέα, που ουσιαστικά διατήρησε όλες τις αρμοδιότητες και συνεχίζει την μεθοδική δουλειά, λίγο πριν το… άνοιγμα της φετινής τουριστικής σεζόν για την περιοχή μας, έκρινε ότι ήταν απαραίτητο να πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τους προέδρους των Ενώσεων Ξενοδόχων της ΠΑΜ-Θ. Με στόχο να αξιολογήσουν όλοι μαζί την κατάσταση στην παρούσα φάση και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.

Συνομίλησε όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης, τον Αλεξανδρουπολίτη Απόστολο Παλακίδη, της Θάσου Πάρη Παρασχούδη, της Δράμας Αγγελο Καλλία και της Καβάλας Αντώνη Μίτζαλη. Τους ενημέρωσε λεπτομερώς για την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ σε τρεις σημαντικές εκθέσεις στο Βελιγράδι της Σερβίας, το Νουτμπάι και το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου ο ίδιος μαζί με το έμπειρο υπηρεσιακό στέλεχος Γιώργο Παπαγόπουλο, έκαναν σημαντική δουλειά.

Ο κ.Τσώνης τους μετέφερε όπως είπε το feedback από τις πρόσφατες εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν στο εξωτερικό και να τους ενημέρωσε για το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ τουριστικής προβολής, ώστε να επωφεληθούν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου.

Τα μηνύματα που του μετέφεραν για τις κρατήσεις ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα και ενθαρρυντικά και με αυτούς τους καλούς οιωνούς όλοι ευχόμαστε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στην φετινή τουριστική σεζόν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*