Αλεξανδρούπολη: Αύριο Δευτέρα η κηδεία της 55χρονης εκδότριας Άννας Φυλλαρίδου – Ολοκληρώθηκε η δωρεά οργάνων

Αλεξανδρούπολη: Αύριο Δευτέρα η κηδεία της 55χρονης εκδότριας Άννας Φυλλαρίδου – Ολοκληρώθηκε η δωρεά οργάνων

Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη η κηδεία της εκδότριας του περιοδικού “Thea magazine” Άννας Φυλλαρίδου, η οποία “έφυγε” σε ηλικία 55 ετών από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα 10/04/2022 ώρα 11.00 στο ναό του Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρούπολης. Αν και από την περασμένη Τετάρτη 6 Απριλίου είχε δυστυχώς χάσει την “μάχη” για την ζωή και ήταν κλινικά νεκρή, η οικογένεια της πήρε την γενναία απόφαση να κάνει δωρεά οργάνων της. Έτσι δεν αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα μέχρι κάποια από τα όργανα της να μεταμοσχευθούν σε συνανθρώπους μας και η αγαπημένη Άννα όσων την γνώριζαν και δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι χάθηκε τόσο νωρίς, θα ζει μέσα από αυτούς που έλαβαν το τεράστιο δώρο με την απόφαση της οικογένειας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη-ΣΟΚ και πένθος: “Έφυγε” ξαφνικά η Άννα Φυλλαρίδου, ιδιοκτήτρια του περιοδικού “Thea MAGAZINE”

Τυπικά λοιπόν ο θάνατος της επήλθε σήμερα Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και αύριο Δευτέρα θα πουν το τελευταίο τους αντίο στον Άγιο Ελευθέριο Αλεξανδρούπολης ο σύζυγος της Κυριάκος και ο γιος τους Παναγιώτης, οι γονείς της Θόδωρος και Μαρία, ο αδερφός της Χρήστος, οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, αλλά φυσικά και οι συνάδερφοι της στο περιοδικό και την ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει και την αποχαιρέτισαν με ανάρτηση τους.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, την αποχαιρέτισε και ο θείος και νονός της Παύλος Φυλλαρίδης, ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου, αδερφός του πατέρα της, που έγραψε: