Έβρος: Πένθος για την γιατρό Σταυρούλα Μιχαηλίδου, που “έφυγε” στα 59 της χρόνια

Έβρος: Πένθος για την γιατρό Σταυρούλα Μιχαηλίδου, που “έφυγε” στα 59 της χρόνια

Θλίψη και πένθος για την γιατρό Μικροβιολόγο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταυρούλα Μιχαηλίδου, η οποία “έφυγε” στα 59 της χρόνια.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου εξέδωσε Ψήφισμα για την θλιβερή αγγελία του θανάτου της Σταυρούλας Μιχαηλίδου που καταγόταν από τα Αμπελάκια Ορεστιάδας, όπου σε λίγη ώρα σήμερα Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια θα γίνει η ταφή της.
Η εκλιπούσα τελείωσε Ιατρική στο Hospital Cinaco της Βαρκελώνης στην Ισπανία.

Ειδικότητα, Ιατρική Βιοπαθολογίας άρχισε στο Γ.ΠΝ Σερρών και τελείωσε στο Πανεπιστημιακό Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης.
Η αφοσίωση της και η αγάπη για την Αιμοδοσία άρχισε από τα αγροτικά ιατρεία ακόμα και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Γ.Ν. Κέντρου Υγείας Λήμνου το οποίο επάνδρωσε πλήρως. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Διευθύντρια στο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του ΕΣΥ, στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Το Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου:

“Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει την μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια της ιατρού Μικροβιολόγου,  Σταυρούλας Μιχαηλίδου. Η Σταυρύλα Μιχαηλίδου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών .

 Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καταγόταν από τα Αμπελάκια Έβρου  και πρόσφερε τις υπηρεσίες της με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τους ασθενείς της, ως Διευθύντρια στο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του ΕΣΥ, στο Π.Γ.Ν.Α

 Η ταφή της θα γίνει στη γενέτειρά της, τα Αμπελάκια Έβρου και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα,  Αμπελάκια Έβρου, σήμερα 11-04-2022, 13:.00μ.μ..

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά της,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε:

-Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους της.

·       Να κατατεθεί στη μνήμη της εκλιπούσας στεφάνι.

·       Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*