Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει την Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες” για το πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι»

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει την Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες” για το πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι»

Πετυχημένη και με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ήταν η χθεσινή κοπή πίτας της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”, στο πάρκο Αλτιναλμάζη.

Παρουσία δεκάδων μοτοσυκλετιστών, αλλά και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι η πρώτη στην Ελλάδα που θέτει το πρόγραμμα “Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι”, του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”, υπό την αιγίδα της. Καλύπτει όλα τα έξοδα των εκπαιδευτών, με σκοπό αυτό να παρουσιαστεί σε όλους τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες” Ηλίας Γρηγοράκης ευχαρίστησε τον κ.Μέτιο για την συγκεκριμένη απόφαση και στήριξη και όπως τόνισε:

“Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”, η παρουσία του Περιφεριάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας μας.
Η Περιφέρειά ΑΜΘ, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που θέτει το πρόγραμμα “μοτοσυκλετώντας…
χαίρομαι”, του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”, υπό την αιγίδα της με σκοπό αυτό να παρουσιαστεί σε όλους τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής μας”.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Θανάσης Τσώνης και η Κατερίνα Φωτιάδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συνεργασία με τους μοτοσυκλετιστές της Αλεξανδρούπολης, επισημαίνοντας ότι:
“Ήταν χαρά μου να παρευρεθώ στην κοπή πίτας της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες».
Στην πρώτη συνάντηση που είχαμε τον περασμένο Δεκέμβριο στο γραφείο μου στην Κομοτηνή, θετική εντύπωση μου έκανε η σημασία που δίνουν οι μοτοσυκλετιστές στα θέματα ασφαλούς οδήγησης, στη σωστή ενημέρωση και στην εκπαίδευση των οδηγών.
Ιδιαίτερα σταθήκαμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι», που υλοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας, και το οποίο απευθύνεται σε εφήβους, σε νέους δηλαδή που ενδέχεται αργότερα να αποφασίσουν να γίνουν μοτοσυκλετιστές.
Για αυτό συμφωνήσαμε, τα επόμενα 2 χρόνια το πρόγραμμα να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καλύπτοντας τα έξοδα κίνησης των εκπαιδευτών.
Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα δε θα περιοριστεί στις πόλεις, αλλά θα καλύψει όλη την Περιφέρεια, έτσι ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι για τη σωστή οδική συμπεριφορά, την υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.
Συγχαίρω τους μοτοσυκλετιστές για τις πρωτοβουλίες τους σε θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στηρίζει τέτοιες προσπάθειες για την ασφάλεια όλων”.
Η χθεσινή εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2022, ήταν αφιερωμένη στην ασφαλή οδήγηση, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους “Αγριάνες” να στείλουν το δικό τους αντιπολεμικό μήνυμα, σχηματίζοντας το σύμβολο της ΕΙΡΗΝΗΣ, με τις μοτοσυκλέτες τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*