Ορεστιάδα: Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, τρακάρισμα με περιπολικό και συλλήψεις

Ορεστιάδα: Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, τρακάρισμα με περιπολικό και συλλήψεις

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχθηκαν σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα, με άγρια καταδίωξη Ι.Χ. αυτοκινήτου από περιπολικά και συλλήψεις μέσα στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Δασίου.

Όλα ξεκίνησαν, από τον κάμπο της Ορεστιάδας, όπου οι Συνοριοφύλακες που περιπολούν στην περιοχή εντόπισαν αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες να κινείται ύποπτα. Επειδή είναι συχνή η παρουσία διακινητών λαθρομεταναστών, που έρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας και παραλαμβάνουν αλλοδαπούς οι οποίοι μόλις έχουν μπει από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έτσι άρχισε η καταδίωξη από τους Συνοριοφύλακες αρχικά και συναδέρφους τους απ’ την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας στη συνέχεια.

Το αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε μέσα στην πόλη και έφτασε ως την κεντρική πλατεία Δασίου. Κι όλα αυτά ενώ εκείνη την ώρα πολύς κόσμος βρισκόταν εκεί, μια και στο ξεκίνημα της ημέρας και της εβδομάδας άνοιγαν καταστήματα και σε λίγη ώρα τα σχολεία.

Γι’ αυτό ένα περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, μπήκε κάθετα στον δρόμο για να ανακόψει την πορεία του Ι.Χ. του οποίου ο αλλοδαπός οδηγός δεν δίστασε να το εμβολίσει. Όμως αναγκαστικά ακινητοποιήθηκε το όχημα του και όπως βλέπετε στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του Evros-news.gr, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

 

Ένα σχόλιο

  1. Φοβερό !!!!! Απλά μια παρένθεση σε όλα αυτά που γράφονται . Τι ακριβώς παρουσιάζουμε ? Το γεγονός ότι έγινε τροχαίο από κάποιο λαθραίο στο κέντρο της Ορεστιάδος και τέλος ?? Γιατί αν είναι έτσι οκ ! Απλά πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι πως αυτοί οι τύποι πέρασαν θεωρητικά ένα φράχτη απροσπέλαστο (σύμφωνα με αυτά που λένε τα παλικάρια που μας διοικούν)δεύτερον από τους έμπειρους συνοριοφύλακες που μέρα νύχτα φυλάνε τα σύνορα ( εμείς ο απλός λαός ξέρουμε τι φυλάνε και βλέπουμε καθημερα τον αγώνα τους ) τριτον ένα στρατό (οκ εδώ η αλήθεια ειναι οτι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά λόγω ιδιότητας και αρμοδιότητας ) έφτασαν στην Ορεστιάδα στο κέντρο και λόγω καλής τύχης δεν σκοτώθηκαν κάνεις ,μήπως πρέπει να αλλάξουν. Πολλά μήπως πρέπει να πέσει τζιόπιιιι όπως λέμε στο χωριό .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*