Διδυμότειχο: Αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπηρεσιών του δήμου, Δημοτολογίων-Ληξιαρχείων και Μητρώων Αρρένων

Διδυμότειχο: Αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπηρεσιών του δήμου, Δημοτολογίων-Ληξιαρχείων και Μητρώων Αρρένων

Ο δήμος Διδυμοτείχου, στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών Δημοτολογίων-Ληξιαρχείων και Μητρώων Αρρένων, υπενθυμίζει στους πολίτες του ότι έχει αναπτύξει ήδη τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες με την συνεργασία και βοήθεια του Δήμου Αθηναίων.

Αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, υλοποιεί λύσεις που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους πολίτες. Πρόκειται για μια σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών διεκπεραίωσης αιτήσεων πολιτών  μέσω της οποίας είναι δυνατή η υποβολή ψηφιακών αιτήσεων και η παραλαβή ψηφιακών πιστοποιητικών, βεβαιώσεων Δημοτολογίου, Μητρώου Αρρένων και αντιγράφων Ληξιαρχικών Πράξεων, χωρίς να απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημοτικό Κατάστημα.
Η είσοδος στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Διδυμοτείχου για την υποβολή αιτήσεων γίνεται με την χρήση των κωδικών taxisnet και τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η οποία ελέγχει την ορθότητα των κωδικών taxisnet που καταχωρεί ο δημότης και μεταφέρει τα προσωπικά του στοιχεία στην ψηφιακή αίτηση , χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού.