Δημοσχάκης: Δεν φεύγω από βουλευτής, για να γίνω δήμαρχος Διδυμοτείχου

Δημοσχάκης: Δεν φεύγω από βουλευτής, για να γίνω δήμαρχος Διδυμοτείχου

Διέψευσε ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από βουλευτής Έβρου για να γίνει δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και απαντώντας για το Πρωταπριλιάτικο αστείο που δημοσίευσε το Evros-news.gr και λίγες ημέρες αργότερα το thrakinea.gr και ο Γιάννης Τομαδάκης το παρουσίασαν ως… ρεπορτάζ τους, ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου το 2019, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την βουλευτική καρέκλα, την οποία πιστεύει προφανώς ότι θα διατηρήσει και στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

“Για όνομα του Θεού. Χαίρομαι που κάποιοι συνάνθρωποι μας ασχολούνται με το μέλλον μου σε εισαγωγικά. Με την εξέλιξη μου και τους ευχαριστώ δημόσια. Ωστόσο μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη πληροφορία ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας τους και μόνο. Το υπογραμμίζω και μόνο. Για τους δικούς τους λόγους. Θέλω να πιστεύω ότι είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς με διάρκεια. Με διάθεση που κρύβει σίγουρα άλλα κίνητρα. Αυτά μακριά από μένα. Αυτό εξυπακούεται. Και εκ του ασφαλούς επειδή είμαι Ολύμπιος και αντέχω και από συμφέροντα.

Εγώ δηλώνω ότι είμαι βουλευτής του νομού Έβρου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης όπως το είπα. Νοιάζομαι μόνο για τα προβλήματα”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ