Αυτοδιοικητικός του Έβρου, θερμός υποστηρικτής της ακροδεξιάς υποψήφιας Προέδρου της Γαλλίας Μ.Λεπέν

Αυτοδιοικητικός του Έβρου, θερμός υποστηρικτής της ακροδεξιάς υποψήφιας Προέδρου της Γαλλίας Μ.Λεπέν

Θερμός υποστηρικτής και θαυμαστής της ακροδεξιάς υποψήφιας Προέδρου της Γαλλίας Μαρί Λεπέν, η οποία στις 24 Απριλίου διεκδικεί με το “Εθνικό Μέτωπο” της να εκλεγεί στο κορυφαία αξίωμα της χώρας με αντίπαλο τον Εμανουέλ Μακρόν στις επαναληπτικές εκλογές, είναι αυτοδιοικητικός του νομού Έβρου.

Πρόκειται για τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Σουφλίου Απόστολο Δαβή, από την περιοχή του Τυχερού, ο οποίος είχε εκλεγεί μετά από ένσταση που είχε καταθέσει γιατί αρχικά έμενε εκτός, με την παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού. Από αυτήν παραιτήθηκε στη συνέχεια και ακολουθεί τον δικό του, μοναχικό δρόμο, διατυπώνοντας συχνά αμφιλεγόμενες απόψεις. Με ένα… αποθεωτικό κείμενο και φωτογραφία της Μαρί Λεπέν λοιπόν, τάχθηκε υπέρ της.

Βέβαια, η υποψήφια Γαλλίδα Πρόεδρος είναι εναντίον της παρουσίας λαθρομεταναστών στη χώρα της και είναι ένα από τα κορυφαία θέματα της πολιτικής ατζέντας της, ενώ αντίθετα ο κ.Δαβής είχε ταχθεί ΥΠΕΡ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην περιοχή του δήμου Σουφλίου, αρκεί να υπάρξουν τα ανάλογα ανταποδοτικά ωφέλη. Αλλά… Δαβής είναι αυτός, ότι θέλει λέει. Εδώ γράφει το φοβερό για την ακροδεξιά υποψήφια: “Με την Λεπέν για το καλό της Δημοκρατίας” και το άλλο: “Με την Λεπέν για να ηττηθεί η Τυραννία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να δημιουργηθεί Κέντρο λαθρομεταναστών στο δήμο Σουφλίου ζητάει ο Α.Δαβής, δημοτικός σύμβουλος του Β.Πουλιλιού

Γράφει λοιπόν ο ανεξάρτητος και… μεμονωμένος δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου τα εξής:

Αλλά είπαμε. Δαβής είναι αυτός, ότι θέλει λέει. Εδώ… ονειρεύεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου, όταν στις προηγούμενες εκλογές του 2019 εκλέχθηκε με… ένσταση.