Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Εγκαινιάστηκε χθες η δωρεά της ΔΕΔΑ στην Ωτορινολαρυγγική Κλινική

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Εγκαινιάστηκε χθες η δωρεά της ΔΕΔΑ στην Ωτορινολαρυγγική Κλινική

Τα εγκαίνια της δωρεάς που πραγματοποίησε στο Πανεπιστημικό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΔΑ, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου Μάριου Τσάκα.  

Συγκεκριμένα η ΔΕΔΑ, η οποία υλοποιεί αυτό το διάστημα έργα εγκατάστασης φυσικού αερίου τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις πόλεις της Περιφέρειας ΑΜΘ όπου επέκτεινε το δίκτυο της, προχώρησε και σε δωρεά στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης. Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) δώρισε 12 σύγχρονες νοσοκομειακές κλίνες με πρόσθετο εξοπλισμό, στην Ωτορινολαρυγγική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), υλοποιώντας επίσης εργασίες ανακαίνισης της Κλινικής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, ενώ εκτός του κ.Τσάκα παρέστησαν ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο Διοικητή του Νοσκομείου Βαγγέλης Ρούφος, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Καίσας, ο Διευθυντής και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ωτορινολαρυγγικής Κλινικής και άλλοι.