Συνάντηση Τοψίδη με Δελησταμάτη στο Επιμελητήριο Έβρου – Τι συζήτησαν και συμφώνησαν

Συνάντηση Τοψίδη με Δελησταμάτη στο Επιμελητήριο Έβρου – Τι συζήτησαν και συμφώνησαν

Συνάντηση με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας της ΠΑΜΘ, Βασίλη Δελησταμάτη είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κος Δελησταμάτης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου παρουσιάζοντας την νέα ΑΜΚΕ της Περιφέρειας ΑΜΘ με τίτλο «Αγροδιατροφική Σύμπραξη» και στόχο την αναβάθμιση της προώθησης του «Καλαθιού Αγροτικών Προϊόντων» της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Το Επιμελητήριο Έβρου θα στηρίξει το εγχείρημα συμμετέχοντας στο εταιρικό κεφάλαιο της υπό ίδρυση ΑΜΚΕ, με την πεποίθηση ότι ο Πρωτογενής Τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Έβρο.

Παράλληλα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο εγχείρημα συμμετέχει ενεργά η ιδιωτική πρωτοβουλία. «Κάθε εργαλείο που στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα λογίζεται ως χρήσιμο, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι τα αποτελέσματα των δράσεων της συγκεκριμένης ΑΜΚΕ θα είναι μετρήσιμα σε εύλογο χρονικό διάστημα» σχολίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.