Διάλογος “απόλαυση” Αραμπατζή-Κολιού: Όταν οι πρώην της δημοτικής αρχής, “ανακαλύπτουν” την… αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάλογος “απόλαυση” Αραμπατζή-Κολιού: Όταν οι πρώην της δημοτικής αρχής, “ανακαλύπτουν” την… αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, που τους τελευταίους 3,5 μήνες και εντελώς ξαφνικά, τα πάντα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, όλα είναι στραβά και διαλυμένα και τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Μπορεί να χρειάστηκε αρκετό χρονικό διάστημα και χρόνια για να εξελιχθεί σε περιοχή και κόμβος τεράστιας γεωστρατηγικής και ενεργειακής σημασίας, αλλά όμως αρκούν 3,5 μόλις μήνες να έρθει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Πως γίνεται κάτι τέτοιο; Όποιος άκουσε τον χθεσινό διάλογο-“απόλαυση” του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης και ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Αραμπατζή και τον επίσης πρώην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κολιό, αυτή την εντύπωση σχημάτισε.

Γιατί συζητώντας επί πάνω από 40′ οι δυο τους στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 του κ.Κολιού, διαπίστωσε ότι οι δυο συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, που μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 αποτελούσαν μέλη της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, “ανακάλυψαν” την αντιπολίτευση. Κι όχι μόνο σε κάποια ζητήματα, αλλά… καθολική. Μόλις έχασαν, με απόφαση του κ.Ζαμπούκη τις έμμισθες θέσεις τους, τα βρίσκουν όλα… μαύρα και άραχνα. Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, τίποτα δεν προχωράει, ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή είναι όλοι τους ανίκανοι στα πάντα.

Για τα ίδια ζητήματα βέβαια, ως την στιγμή που ο κ.Αραμπατζής παρέμενε Αντιδήμαρχος και ο κ.Κολιός Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, για τα ίδια ακριβώς θέματα και ζητήματα, δεν είχαμε… ακούσει την φωνούλα τους. Τουλάχιστον δημόσια. Να επισημάνουν δηλαδή λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις, ανικανότητα. Αντίθετα, κάθε φορά που η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η μείζονα του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη ασκούσε σκληρή κριτική. τους.. χτυπούσε το ρεύμα και μιλούσαν για στείρα αντιπολίτευση και συνεχή άρνηση. Τώρα οι Αραμπατζής και Κολιός, συζητώντας χθες όχι μόνο έκαναν όσα όταν κατείχαν τις έμμισθες θέσεις κατηγορούσαν, αλλά έδειχναν τόση ειρωνεία και τόσο πάθος εναντίον της δημοτικής αρχής, που ούτε ακόμα και το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ Παύλος Μιχαηλίδης δεν δείχνει.

Να ξεκαθαρίσουμε, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η δημοτική αρχή Ζαμπούκη λειτουργεί σωστά. Πως δεν κάνει συνεχή λάθη, πολλά σοβαρά και δεν δείχνει μάλιστα να μαθαίνει από τα λάθη της. Άλλωστε οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Από το σημείο όμως αυτό αλλά μέχρι να τα βρίσκουν όλα… μαύρα και άραχνα ο Κυριάκος Αραμπατζής (καλά που είναι ανεξάρτητος και δεν θα… ανεξαρτητοποιηθεί από κάπου πάλι), πάει πολύ.

Που να αρχίσει και που να σταθεί κανείς.

  • Η Οικονομική Επιτροπή, προφανώς μέχρι να αποχωρήσουν από το πλευρό του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη οι Κολιός, Αραμπατζής, λειτουργούσε σωστά. Κι ας διαμαρτύρονταν συνέχεια ο πρώην δήμαρχος κ.Λαμπάκης. Τότε για τους πρώην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, όλα ήταν καλώς καμωμένα.
  • Τώρα ο δήμος Αλεξανδρούπολης είναι πιο βρώμικος από ποτέ. Ενώ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ήταν παντού… πεντακάθαρος.
  • “Είμαστε ο μόνος Δήμος που δεν έχουμε αναβαθμίσει ενεργειακά ούτε ένα σχολείο”, διαπίστωσε ο Κυριάκος Αραμπατζής. Για να γίνει βέβαια κάτι τέτοιο, χρειάζονται μελέτες από την Τεχνική Υπηρεσία. Το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγο καιρό αρμόδιος Αντιδήμαρχος ήταν ο ίδιος, είναι μια… απλή λεπτομέρεια.
  • Ο δήμαρχος πήγε λέει μόνος του στο ΤΑΙΠΕΔ και δεν μας ενημέρωσε, είπε πάλι ο Κυριάκος Αραμπατζής και… υπερθεμάτιζε ο Δημήτρης Κολιός, που στο μεγαλύτερο μέρος μιλούσε ως δημοτικός σύμβουλος (διαγράφηκε ως γνωστόν από τον κ.Ζαμπούκη) και συμφωνούσε με τον συνάδερφο του επίσης ανεξάρτητο πλέον.

  • Πολλές πόλεις αποκτούν Δικαστικό Μέγαρο και η Αλεξανδρούπολη το χάνει, είπε ο κ.Αραμπατζής. Αλήθεια, ποιος ήταν έμμισθος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όταν ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης πήγαινε σε… λάθος υπουργείο τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη; Ο πρώην Αντιδήμαρχος που τώρα.. είδε το φως το αληθινό, τι έκανε για να μην συμβεί κάτι τέτοιο;
  • Για την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης μόνο δεν συζήτησαν. Ξέρετε, αυτήν που με επιστολή του ο Δημήτρης Κολιός ζητούσε από τον δήμαρχο να τον κάνει Πρόεδρο και να έχει Αντιπρόεδρο τον Κυριάκο Αραμπατζή.

Αλήθεια, ο “κολλητός” τους σύμβουλος επικοινωνίας, ο… γκουρού του συγκεκριμένου τομέα, δεν τους συμβουλεύει πλέον να μην εκτίθενται τόσο άγαρμπα ή ετοιμάζεται μόνο να είναι… ΑΣΠΙδα σε άλλον;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ” ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Υ.Γ1: Μέχρι και ότι προσωπικά δεν συμφωνεί με τον τρόπο που κατασκευάζεται η Ανατολική Περιφερειακή Οδός της Αλεξανδρούπολης, είπε ο… πολύπειρος σε παρόμοια τεράστια έργα Κυριάκος Αραμπατζής. Φτάνει, δεν… περιγράφω άλλο.

Υ.Γ2: Κι ύστερα κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης που δεν… παρασύρεται πλέον να βγαίνει κάθε τόσο στα μικρόφωνα… τρίβει τα χέρια του.