Ορεστιάδα: Έτοιμο το γήπεδο-χαλί με συνθετικό χλοοτάπητα, για τα παιδιά των ακαδημιών

Ορεστιάδα: Έτοιμο το γήπεδο-χαλί με συνθετικό χλοοτάπητα, για τα παιδιά των ακαδημιών

Αγωνιστικό χώρο χαλί, με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, απέκτησε το βοηθητικό γήπεδο της Ορεστιάδας, που χρησιμοποιούν οι ακαδημίες του Ορέστη και βρίσκεται πίσω από την κερκίδα του δημοτικού σταδίου της πόλης.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, η ανάδοχος εταιρεία που ανέλαβε την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες και ο αγωνιστικός χώρος ετοιμάστηκε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χλοοτάπητα… 11ης γενιάς, που υπάρχει μόνο σε παρόμοια γήπεδα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Για να ολοκληρωθεί πάντως όλη η κατασκευή και επειδή πλέον δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτη η χρήση και η παρουσία σε αυτό το… χαλί με αποτέλεσμα να υπάρξει καταστροφή, θα γίνουν και άλλες βοηθητικές εργασίες, όπως αξιόπιστη περίφραξη και φωτισμός για την διευκόλυνση των προπονήσεων και το βράδυ. Αναζητείται επίσης τρόπος να υπάρχει φύλακας και για την διατήρηση της καθαριότητας του γηπέδου και του χώρου.

Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιείται από τις ακαδημίες του Ορέστη, χωρίς πάντως να αποκλείεται η παραχώρηση του για κάποια ή κάποιες προπονήσεις μέσα στην βδομάδα και σε άλλη ακαδημία συλλόγου της πόλης.