Σουφλί: Τα “ευχαριστώ” του Προέδρου δημοτικού συμβουλίου Μ.Πιτιακούδη, για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του

Σουφλί: Τα “ευχαριστώ” του Προέδρου δημοτικού συμβουλίου Μ.Πιτιακούδη, για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου Μιχάλης Πιτιακούδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του για όσους συνέβαλλαν να ξεπεράσει την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Πιτιακούδης έπεσε από στέγη αποθήκης και ύψος 6 μέτρων στο έδαφος, νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και ευτυχώς δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Όπως αναφέρει:

“Μετά την ευτυχή κατάληξη του ατυχήματος μου το περασμένο Σάββατο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλοδύναμο Θεό μας που με φύλαξε και δεν έπαθα κάτι χειρότερο (σπασίματα ή κάποια εσωτερική ρήξη οργάνων).

Να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό του ΕΚΑΒ Σουφλίου το οποίο εργαζόταν το Σάββατο 9 – 4 – 22 το μεσημέρι για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης, τους γιατρούς -νοσηλευτές στα επείγοντα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Τον Διευθυντής κ.ΓΑΛΑΝΗ Βασίλειο για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε και την πολύτιμη βοήθειά του. Τον Δήμαρχο Σουφλίου ΚΑΛΑΚΙΚΟ Παναγιώτη ο οποίος από την πρώτη στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Τους βουλευτές ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και ΚΕΛΕΤΣΗ Σταύρο καθώς και όλες και όλους εσάς φίλοι μου που από την πρώτη στιγμή ενδιαφερθήκατε για την υγεία μου.

Με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας μου δίνεται κουράγιο. Πιστεύω αυτή την αγάπη σας να μπορέσω να σας την ανταποδώσω σε ευχάριστες στιγμές δικές σας και των παιδιών σας και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”.