Ορεστιάδα: Επιστρέφει το καλοκαίρι το φεστιβάλ “Συνάντηση Νέων Άρδας 2022” στις Καστανιές – Σύντομα ανακοινώσεις

Ορεστιάδα: Επιστρέφει το καλοκαίρι το φεστιβάλ “Συνάντηση Νέων Άρδας 2022” στις Καστανιές – Σύντομα ανακοινώσεις

Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι, μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω των περιοριστικών όρων για την πανδημία του κορονοϊού, το φεστιβάλ “Συνάντηση Νέων Άρδας 2022”, που πραγματοποιείται ως γνωστόν στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές Ορεστιάδας. 

Με δεδομένο ότι το 2020 κι το 2021 οι εκδηλώσεις αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν, ξεκινάμε δηλαδή από εκεί που σταμάτησαν και έτσι οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί στην “καρδιά” του φετινού καλοκαιριού η “26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022.

Ήδη μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ) που είναι αρμόδια για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου φεστιβάλ, έχει προχωρήσει αρκετά τις λεπτομέρειες, τον προγραμματισμό και τις κινήσεις για την διεξαγωγή του. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος της Δημήτρης Βαρσαμακίδης έχουν εδώ και αρκετό καιρό συνεχή συνεργασία για το συγκεκριμένο ζήτημα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τους… κόλπους της ΔΗΚΕΠΑΟ, έχουν γίνει ήδη και συζητήσεις με δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και ντόπιους, προκειμένου να συμφωνήσουν για τις εμφανίσεις τους στον Άρδα.

Ονόματα και άλλες λεπτομέρειες δεν διαρρέουν, αλλά επειδή για δυο χρόνια υπήρξε η έλλειψη του φεστιβάλ στον Άρδα, πιστεύεται ότι κόσμος του Έβρου και όχι μόνο “διψάει” να ζήσει ξανά τις στιγμές που προσφέρει. Γι’ αυτό και καταβάλλονται προσπάθειες να παρουσιαστούν και κάποιες εκπλήξεις τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και συμμετεχόντων καλλιτεχνών.