Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση έργου «Υπογειοποίηση Αρδευτικού Δικτύου για την περιοχή του Πέπλου»

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση έργου «Υπογειοποίηση Αρδευτικού Δικτύου για την περιοχή του Πέπλου»

Την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης για το έργο της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Πέπλου, κατέθεσε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του:

“Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας, κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση έργου «Υπογειοποίηση Αρδευτικού Δικτύου για την περιοχή του Πέπλου» προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το Μέτρο 4.3.1  «Υποδομές Έγγειων Βελτιώσεων» του ΥΠΑΑΤ.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.200.000€ και αφορά στην υπογειοποίηση αρδευτικού δικτύου 3.000 μέτρων ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να αρδεύει τις περιοχές Κάμπος Κήπων-Ερημοκκλήσι-Μαυρολίμνη- Καψάλι Πέπλου.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Δημοτικής Κοινότητας Πέπλου αφού με την υλοποίησή του θα αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών άρδευσης ελαχιστοποιώντας συγχρόνως το κόστος παραγωγής για τους αγρότες.
Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων που έχουν ως απώτερο στόχο το συμφέρον των αγροτών, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του τόπου μας”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*