Δημοσχάκης: Εκκωφαντική σιωπή για “ανταρσία”-διαγραφή του γιου του απ’ τη Ν.Δ, σε 40λεπτη συνέντευξη

Δημοσχάκης: Εκκωφαντική σιωπή για “ανταρσία”-διαγραφή του γιου του απ’ τη Ν.Δ, σε 40λεπτη συνέντευξη

Στο στούντιο του Maximum FM, καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού, ήταν χθες ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, σε μια συνέντευξη που κράτησε πάνω από 4ο λεπτά.

Όσοι ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, περίμεναν φυσικά από την αρχή ως το τέλος να ακούσουν τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, να αναφέρεται στο θέμα που κυριάρχησε τις προηγούμενες ημέρες σε όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ, ακόμα και στα κορυφαία της Αθήνας. Την διαγραφή δηλαδή του γιου του Σπύρου από τη Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Παύλου Μαρινάκη, επειδή λειτούργησε ως “αντάρτης” και διέσπασε την συνδικαλιστική της παράταξη στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος με την στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Περίμεναν, περίμεναν, όσοι ήταν υπομονετικοί έμειναν “καρφωμένοι” στα ραδιόφωνα τους ή στο διαδίκτυο, αλλά… μάταια. Ο δημοσιογράφος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, μετά την διαγραφή του από την παράταξη της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη, ο Δημήτρης Κολιός, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά και πολύ περισσότερο, ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Για ένα θέμα που το είχαν στις πρώτες σελίδες τους όλες οι αθηναϊκές εφημερίδες, σε περίοπτη θέση τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί και φυσικά τα ηλεκτρονικά μέσα, δηλαδή ιστοσελίδες και όχι μόνο, ο κ.Κολιός ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ το παραμικρό τον κ.Δημοσχάκη.

Ζήτησε την άποψη του για το… Πρωταπριλιάτικο αστείο που έγραψε το Evros-news.gr, δηλαδή ότι σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου και εκεί βρήκε την ευκαιρία ο βουλευτής Έβρου να μας… επιτεθεί άλλη μια φορά, χωρίς να αναφέρει πάντως το όνομα μας, τον ρώτησε για ένα σωρό άλλα θέματα, ορισμένα μάλιστα… ελάχιστου ή μηδενικού ενδιαφέροντος. Να πει την άποψη του για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του γιου του από τη Ν.Δ, στο κόμμα που ο ίδιος είναι βουλευτής Έβρου και μάλιστα ήρθε πρώτος σε ψήφους, υπήρξε… ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ. Τόσον απ’ τον βουλευτή, όσο και από τον δημοσιογράφο.

Προφανώς επειδή είχε πολλά άλλα να ρωτήσει ο κ.Κολιός τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ. και επειδή ο χρόνος της συνέντευξης ήταν λίγος (τι να προλάβεις να ρωτήσεις άλλωστε μέσα σε 40 λεπτά), αυτό θα το ξέχασε. Το αποκλείω να υπήρξε κάποια… συνεννόηση πριν την έναρξη της εκπομπής μεταξύ τους να μην “αγγίξουν” το θέμα αυτό. Να ζήτησε επίσης ο κ.Δημοσχάκης ή να απαίτησε από τον Δημήτρη Κολιό να μην υπάρξει αναφορά σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Δεν τα… κάνει ούτε τα… σηκώνει κάτι τέτοια ο κ.Κολιός. Εδώ καθημερινά “ξεσκίζει” στην κριτική τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και την δημοτική αρχή με την οποία εκλέχθηκε και ήταν έμμισθος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν θα ρωτούσε τον Τάσο Δημοσχάκη για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Το ξέχασε ο άνθρωπος πάνω στην ροή της εκπομπής.

Βέβαια οι συνάδερφοι του υιού Δημοσχάκη στην παράταξη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής με την οποία εκλέχθηκε αρχικά και στη συνέχεια “πούλησε” για να γίνει Πρόεδρος, εξέδωσαν πολύ σκληρή ανακοίνωση εναντίον του και έγινε αυτός ο… κακός χαμός με τα πανελλαδικά ΜΜΕ. Να μην γίνεται η παραμικρή νύξη σε μια 40λεπτη συνέντευξη, δημιουργεί ερωτηματικά στον κόσμο που άκουγε και για τους δυο. Από αυτή την εκκωφαντική σιωπή πάντως, σίγουρα κανένας από τους δύο δεν βγήκε κερδισμένος. Ούτε ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής της Ν.Δ στον Έβρο, ούτε ο δημοσιογράφος που δεν ρώτησε για ένα θέμα το οποίο αφορούσε τον Σπύρο Δημοσχάκη και κυριαρχούσε επί ημέρες σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ