Ελπίζει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, με την βοήθεια της Ντόρας Μπακογιάννη

Ελπίζει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, με την βοήθεια της Ντόρας Μπακογιάννη

Θεσμικός της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, που δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, μαθαίνω ότι σκέφτεται και ήδη κάνει κάποιες προκαταρκτικές κινήσεις, ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Για να ορθώσει μάλιστα το… πολιτικό του ανάστημα, ποντάρει στην βοήθεια της Ντόρας Μπακογιάννη, ώστε μέσω αυτής να εξασφαλίσει την στήριξη της Ν.Δ, αφού υποστηρίζει πως… βρήκε άκρη μαζί της. Ίσως γι’ αυτό και το πρόσφατο ταξιδάκι στην Αθήνα και οι επαφές με διάφορους που έχουν σχέσεις με τη Ντόρα. Μόνο που η Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, μόνο θετικά συναισθήματα δεν δημιουργεί σε αρκετό κόσμο και στην περιοχή μας, αφού υπάρχουν πολλές αρνητικές γνώμες γι’ αυτήν. Αφήστε που δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να επιβάλλει την άποψη της στο κυβερνών κόμμα, για το άτομο που θα στηρίξει ή θα δώσει χρίσμα, για τις δημοτικές εκλογές στην Αλεξανδρούπολη.
Μπορεί να ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να επιβάλλει την άποψη του στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη. . Γιατί η οικογένεια Μητσοτάκη δεν λειτουργεί σε αυτά τα ζητήματα όπως η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όπου υπάρχουν ο “διάδοχος” Κάρολος, ο ΔΟΥΚΑΣ του Εδιμβούργου και η ΚΑΜήλα, η γυναίκα του.
Αυτά τα δυο στοιχεία, την άποψη του κόσμου και αυτό που μόλις αναφέραμε, προφανώς δεν τα έχουν εξηγήσει για τη Ντόρα Μπακογιάννη στην βοήθεια της οποίας ποντάρει, αυτοί με τους οποίους ήδη μαθαίνουμε ότι συνεργάζεται και τον συμβουλεύουν επικοινωνιακά, στον επίδοξο υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Εκτός αν όλοι μαζί πιστεύουν πως η δική του περίπτωση είναι ξεχωριστή και η Ντόρα θα βοηθήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο μόνο για μια φορά, ΕΦΑΠΑΞ όπως λέμε.
Τι κάθομαι και γράφω ο άτιμος σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και Άγιες Μέρες. Τα… χάπια μου επειγόντως. Ξέρετε κανέναν από… φαρμακευτική εταιρεία να μου τα φέρει;