ΕΠΣ Έβρου: Στον τελικό κυπέλλου (με Ορέστη) προκρίθηκε η Αλεξανδρούπολη F.C, 1-0 τον πρωταθλητή Ιπποκράτη

ΕΠΣ Έβρου: Στον τελικό κυπέλλου (με Ορέστη) προκρίθηκε η Αλεξανδρούπολη F.C, 1-0 τον πρωταθλητή Ιπποκράτη

Με ένα γκολ του Μαντζίρη λίγο πριν την λήξη της παράτασης, η Αλεξανδρούπολη κέρδισε εκτός έδρας στην Δραγάνα 1-0 τον πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Ιπποκράτη και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Μαντζίρης λίγο πριν  λήξη το πρώτο ημίχρονο της ημίωρης παράτασης, σε ένα επεισοδιακό ματς με δυο κόκκινες κάρτες. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς γκολ, αλλά με την λήξη της κανονικής διάρκειας έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Γεωργαντζόπουλος της Αλεξανδρούπολης και ο Τρανόπουλος του Ιπποκράτη καβγάδισαν και δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Φιλιππίδη.

Στην παράταση ο υψηλόσωμος σέντερ φορ Λάζαρος Μαντζίρης που είχε αποκτηθεί από το Διδυμότειχο, έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0 και έτσι η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και να πάρει την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου όπου θα συναντήσει τον Ορέστη.

Ο Ιπποκράτης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου για να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο, αλλά κόντραρε στα ίσα τον αντίπαλο του που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική.