Έβρος: Υποψήφιοι Γκαρά, Χουρδάκη, Καλέση, Αργυρίου, Δέδογλου για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έβρος: Υποψήφιοι Γκαρά, Χουρδάκη, Καλέση, Αργυρίου, Δέδογλου για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, είναι υποψήφιοι από το νομό Έβρου για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τις εκλογές της 15ης Μαίου.

Όλα τα ονόματα ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή η οποία είναι αρμόδια για τις εκλογές Κεντρικής Επιτροπής και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Από το νομό μας υποψηφιότητα έθεσαν η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Νατάσα Γκαρά, η Ελένη Χουρδάκη που μέχρι πρόσφατα ήταν Προϊσταμένη της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης και πλέον μετατέθηκε στην Κομοτηνή στην ίδια θέση και η Ελίζα Καλέση, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής το 2019. Όσον αφορά τους άνδρες, υποψήφιοι είναι ο… ανύπαρκτος ως προς τις παρεμβάσεις και την δραστηριότητα του περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την παράταξη Κατσιμίγα, ο Νίκος Αργυρίου και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, ο πότε αγρότης και πότε δημοσιογράφος Σπύρος Δέδογλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έθεσε υποψηφιότητα ο Μενέλαος Μαλτέζος, που παρά την τεράστια κινητοποίηση του και την βοήθεια που είχε ως πρώην Συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στο νομό το 2019. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα τα… δίνει όλα κυριολεκτικά, με συνεχείς εμφανίσεις στα τοπικά ΜΜΕ τα οποία… μονοπωλεί, σε μια προσπάθεια να “αρπάξει” την βουλευτική έδρα από την κ.Γκαρά. Ίσως δεν ήθελε να ρισκάρει το ενεχόμενο η σημερινή βουλευτής του κόμματος του να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή και αυτό να τον πλήξει επικοινωνιακά.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΙΑΚΟΥΜΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΙΤΖΑΚ ΕΜΙΝ ΚΙΑΜΗΛ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ
ΤΣΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΧΩΜΑΤΑ ΖΩΗ