Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε την διήμερη επίσκεψη στον Έβρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (φωτορεπορτάζ)

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε την διήμερη επίσκεψη στον Έβρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (φωτορεπορτάζ)

Την διήμερη επίσκεψη της στο νομό Έβρου ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν για το χωριό Φτελιά Ορεστιάδας, πρώτο σταθμό του επίσημου προγράμματος της.

Το Προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” όπου είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί και την υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης και ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

 

Η κ.Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε για λίγο στην έκθεση Φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών που φιλοξενείται στον κρατικό αερολιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια βρέθηκε για λίγα λεπτά στον χώρο των VIP και συζήτησε με τους θεσμικούς της περιοχής του Έβρου που την υποδέχθηκαν, ενώ αμέσως μετά αναχώρησε για την Ορεστιάδα και συγκεκριμένα το χωριό Φτελιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Έβρος: Επίσκεψη και στα Δίκαια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης

Σήμερα θα βρεθεί επίσης σε Διδυμότειχο και Σουφλί, όπου και θα διανυκτερεύσει και αύριο Μεγάλη Παρασκευή μετά το Μικρό και Μεγάλο Δέρειο όπου και θα βρεεί, θα μεταβεί στην Ροδόπη για συνέχιση της επίσκεψης στην Θράκη.