Γιάννης Στάνκογλου: Τραγουδάει θρακιώτικα συνοδεύοντας τον Βαγγέλη Δημούδη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Στάνκογλου: Τραγουδάει θρακιώτικα συνοδεύοντας τον Βαγγέλη Δημούδη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοναδική στιγμή έζησαν όσοι ήταν προσκεκλημένοι στο επίσημο γεύμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο κάστρο του Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης.

Ο συντοπίτης μας κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του για τις γιορτές του Πάσχα, το χωριό Θούριο όπου μένουν οι γονείς του και ήταν καλεσμένος στο γεύμα προς τιμήν της κ.Σακελλαροπούλου, όταν ο σπουδαίος του παραδοσιακού μας τραγουδιού Βαγγέλης Δημούδης άρχισε το πολύ γνωστό “Σ’ αυτό τ’ αλώνι το φαρδί”, άρχισε να τραγουδάει μαζί του, συνοδεύοντας τον. Το ίδιο μάλιστα έκανε και ο συμπατριώτης μας (από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου) ταλαντούχος σκηνοθέτης Δημήτρης Κιτσικούδης που καθόταν δίπλα του. Το πρωτόκολλο φυσικά… πήγε περίπατο και οι στιγμές που κατέγραψε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης με το κινητό του, ήταν μοναδικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα ο καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός, ήξερε και το άλλο πασχαλινό, θρακιώτικο τραγούδι που επίσης ερμήνευσε για λίγο ο Βαγγέλης Δημούδης και το σιγοτραγουδούσε, ενώ ο συντοπίτης μας σκηνοθέτης κ.Κιτσικούδης τους κατέγραφε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Γεύμα της Προέδρου Δημοκρατίας στο κάστρο, παρουσία Στάνκογλου, Γκατσιούδη, με θρακιώτικο τραγούδι Β.Δημούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδειξε να απολαμβάνει την παρουσία του στο επίσημο γεύμα της Προέδρου της Δημοκρατίας στο κάστρο του Διδυμοτείχου και όπως είπαμε το πρωτόκολλο που ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις πήγε… περίπατο. Κάτι που φάνηκε από την σέλφι που έβγαλε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος.