Πένθος για τον ξαφνικό χαμό του 56χρονου πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας ΑΜΘ Κώστα Κινατζίδη

Πένθος για τον ξαφνικό χαμό του 56χρονου πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας ΑΜΘ Κώστα Κινατζίδη

Έφυγε πριν λίγες ώρες ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Κινατζίδης.

Ο χαμός του προκάλεσε σοκ, πένθος και θλίψη όχι μόνο στην Δράμα απ’ όπου κατάγονταν, αλλά και σε όλους όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του. Ο Κώστας Κινατζίδης, που βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του στην Προσοτσάνη απ’ όπου κατάγονταν, υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και  ασχολήθηκε με τα κοινά από το 2010 όταν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Προσοτσάνης (2011-2014).

Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη και όταν ανέλαβε ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, τον όρισε Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ΑΜΘ. Ήταν εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019 στην Δράμα, χωρίς να τελικά να εκλεγεί.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος σοκαρισμένος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του συνεργάτη αλλά και φίλου του Κώστα Κινατζίδη, γνωστοποίησε τον χαμό του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό:

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*