Αρετή Κοσμίδου: Η μετακόμιση της Αλεξανδρουπολίτισσας τραγουδίστριας στην Αγγλία και ο ερχομός της κόρης της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρετή Κοσμίδου: Η μετακόμιση της Αλεξανδρουπολίτισσας τραγουδίστριας στην Αγγλία και ο ερχομός της κόρης της (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Αρετή Κοσμίδου από την Αλεξανδρούπολη, την γνωρίσαμε και εμείς μαζί με όλη την Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών μέσα από το talent Show «The Voice».

Η νεαρή τραγουδίστρια που ήταν στην ομάδα του συντοπίτη μας επίσης Αλεξανδρουπολίτη Μιχάλη Κουινέλη παρόλο που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ιδιαίτερη χροιά της, δεν κέρδισε την πρώτη θέση όμως αναδείχθηκε δεύτερη. Σίγουρα σημαντική επιτυχία και διάκριση και αυτή. 

Στα 18 της χρόνια, η Αρετή Κοσμίδου εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη, τον Έβρο όπου μένουν οι γονείς της και εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, δηλαδή το τραγούδι.

Εκεί γνώρισε τον έρωτα και οκτώ χρόνια αργότερα έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Για το θαύμα της μητρότητας που ήρθε πρόσφατα στη ζωή της μίλησε η 25χρονη τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαι στην Αγγλία από τα 18 μου. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνεις κάτι extreme. Γέννησα το Φεβρουάριο, η κόρη μου μας έχει αλλάξει τη ζωή».

«Το σύντροφό μου τον γνώρισα στο studio μου, ήρθε σαν δάσκαλος», είπε για τη γνωριμία της με το σύντροφό της, ενώ εκτιμά πως: «Μπορείς να συνδυάσεις καριέρα και μητρότητα, το παιδί είναι δώρο Θεού».

«Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι έγκυος ήταν ο πατέρας μου, έχω πιο φιλική σχέση», πρόσθεσε για τον μπαμπά της Θεόδωρο που μένει με την οικογένεια της Αρετής στην Αλεξανδρούπολη και είναι γνωστός για την δραστηριότητα του και με τον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ