Δήμος Αλεξανδρούπολης: Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 29 ατόμων απ’ το υπουργείο Εσωτερικών

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 29 ατόμων απ’ το υπουργείο Εσωτερικών

Η πρόσληψη 29 συνολικά ατόμων από τον δήμο Αλεξανδρούπολης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψης τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου, εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 28 Απριλίου 2022, τα άτομα αυτά είναι μεταξύ των 451 που θα προσληφθούν σε όλους τους δήμους της ώρας και για την Θράκη υπάρχει η έγκριση μόνο για τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η απόφαση αφορά:

Έγκριση πρόσληψης τετρακοσίων πενήντα ενός (451) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψης τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου σε ΟΤΑ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

Εγκρίνουμε την πρόσληψη τετρακοσίων πενήντα ενός (451) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως εννέα (9) μήνες ή έως έντεκα (11) μήνες και τη σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος στους φορείς του παρακάτω πίνακα, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ 29 ΠΟΣΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’) ή με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997 όπως ισχύει, καθώς και αυτές του π.δ. 524/1980 κατά περίπτωση.