????????????????????????????????????

Οι ευχές Βενετίδη, Ιντζεπελίδου, Χ.Τσομπανίδη, για τα γενέθλια 5 χρόνων του Evros-news.gr

Άλλοι τρεις θεσμικοί του νομού Έβρου, είχαν την καλοσύνη να μας ευχηθούν για την συμπλήρωση 5 χρόνων λειτουργίας του Evros-news.gr, με αφορμή τα γενέθλια μας στις 27 Απριλίου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και αυτούς για τις ευχές και τις επισημάνσεις τους για την σημαντική στιγμή της πορείας μας στον “αέρα” του διαδικτύου.

Βενετίδης: Συνεχίστε να τα… λέτε όλα για να

ξεπροβάλλει ο Έβρος μας απ’ την απομόνωση

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ΑΜΘ και νυν περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κώστας Βενετίδης με γραπτή του δήλωση τονίζει:

“Χρόνια πολλά στο evros-news.gr. Εύχομαι και ελπίζω με αντικειμενικότητα και μαχητικότητα να εκφράζει τις απόψεις του, όπως άλλωστε δηλώνει “τα λέμε όλα”, ώστε η περιοχή μας, ο Έβρος μας, να αρχίσει να ξεπροβάλλει από την απομόνωση.

Στον διαχειριστή Κώστα Πιτιακούδη, υγεία”.

Ιντζεπελίδου: “Συνεχίστε το ίδιο δυναμικά

και αποκαλυπτικά την πορεία σας”

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Τραϊανούπολης του δήμου Αλεξανδρούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου, στις ευχές που μας έστειλε αναφέρει:

“Εύχομαι στο Evros-news.gr να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και αποκαλυπτικά την πορεία του και να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλια.

Στους συντελεστές του να έχουν υγεία, δύναμη και να αναδεικνύουν τα θέματα του νομού και της περιοχής μας με το πάθος και την μαχητικότητα που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια”.

Χρήστος Τσομπανίδης: Αποδείξατε ότι

διαθέτετε σθένος, γνώση και μαχητικότητα 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφερείας (ΕΕΒΟΠ) Χρήστος Τσομπανίδης στην δήλωση του αναφέρει:

“Εύχομαι χρόνια πολλά στον αγώνα της πλήρους, αναλυτικής και μαχητικής ενημέρωσης που επιτελείτε, συμβάλλοντας καταλυτικά στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που αφορούν το νομό μας και τη Θράκη γενικότερα.

Η μαχητική και αντικειμενική ενημέρωση χρειάζεται σθένος και γνώση, που δείξατε ότι διαθέτετε .Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες.

Πέντε χρόνια  ως την κορυφή,  καινούργιος  δρόμος για νέους στόχους και  επιτυχίες. Χρόνια πολλά

Χρήστος Τσομπανίδης
Πρόεδρος ΕΕΒΟΠ