Σουφλί: Κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου η Αλεξανδρούπολη F.C, 2-1 στον τελικό τον Ορέστη Ορεστιάδας

Σουφλί: Κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου η Αλεξανδρούπολη F.C, 2-1 στον τελικό τον Ορέστη Ορεστιάδας

Η Αλεξανδρούπολη F.C κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, αφού στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σουφλίου, επικράτησε με 2-1 του Ορέστη Ορεστιάδας και πήρε το τρόπαιο.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα γκολ του Κώστα Πατσιώρα στο 18′ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του Δουρουγιδένη στο 50′.

Ο Ορέστης προσπάθησε να αντιδράσει, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 72′ με γκολ του Ανδρεάδη, αλλά έστω η ισοφάριση για να πάει το ματς στην παράταξη δεν ήρθε. Έτσι οι παίκτες του Μιχάλη Φλώρου, μετά την πίκρα του υποβιβασμού από την Γ΄εθνική, τουλάχιστον… γλυκάθηκαν με την κατάκτηση του κυπέλλου μετά την επικράτηση τους στον τελικό της ΕΠΣ Έβρου για την φετινή σεζόν.

Μ το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπά, παίκτες, τεχνική ηγεσία και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ άνοιξαν οι σαμπάνιες και οι πανηγυρισμοί από τον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια και μεταφέρθηκαν στη συνέχεια και στην Αλεξανδρούπολη.