Καλακίκος: Πήρε τον Γενικό Γραμματέα απ’ την Αλεξανδρούπολη και πήγαν σε Σουφλί, Τυχερό για τους βιολογικούς

Καλακίκος: Πήρε τον Γενικό Γραμματέα απ’ την Αλεξανδρούπολη και πήγαν σε Σουφλί, Τυχερό για τους βιολογικούς

 Τα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Αλεξανδρούπολης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μόλις είχαν ολοκληρωθεί και ο δήμαρχος Σουφλίου που βρισκόταν μεταξύ των καλεσμένων, δεν… έχασε την ευκαιρία.

Πήρε, για να μην πούμε “άρπαξε” κυριολεκτικά όσο πιο… ευγενικά μπορούσε τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού  Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο απ’ την Αλεξανδρούπολη και του ζήτησε να επισκεφθούν τόσο το Σουφλί όσο και το Τυχερό, για να επιθεωρήσουν επιτόπου θέματα που αφορούν τους βιολογικούς καθαρισμούς και των δύο αυτών περιοχών του δήμου του. Άλλωστε ο κ.Γραφάκος έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μελέτες που έχει υποβάλλει ο δήμος Σουφλίου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας να χρηματοδοτηθούν οι βιολογικοί καθαρισμοί του Τυχερού και του Σουφλίου.

Την στιγμή λοιπόν που υπόλοιποι δήμαρχοι του Έβρου συνέχισαν να ακολουθούν το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ή περίμεναν το γεύμα της ΔΙΑΜΑΑΘ μετά την εκδήλωση εγκαινίων της ΜΕΑ όπου παρέστησαν, ο κ.Καλακίκος με ένα ταξίδι-αστραπή και τα θέματα των βιολογικών καθαρισμών πρόλαβε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ.Γραφάκο να εξετάσουν και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις πρόλαβαν επιστρέφοντας στην Αλεξανδρούπολη. Κάποια πράγματα άλλωστε και εννοούμε τις συνεχείς χρηματοδοτήσεις έργων που εξασφαλίζει ο δήμος Σουφλίου, μόνο τυχαία δεν είναι.