Ορεστιάδα: Επιστρέφει σε διοικητικό πόστο του δήμου ο Γιάννης Περιστεράκης, με απόφαση Μαυρίδη

Ορεστιάδα: Επιστρέφει σε διοικητικό πόστο του δήμου ο Γιάννης Περιστεράκης, με απόφαση Μαυρίδη

Επιστρέφει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε διοικητικό πόστο του δήμου Ορεστιάδας ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Περιστεράκης, με απόφαση του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μετά από συζητήσεις που είχαν οι δυο τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών έως τις εκλογές του 2019 και μέχρι τώρα Πρόεδρος  της Αναπτυξιακής Εταιρείας βορείου Έβρου, θα αξιοποιηθεί πλέον σε ρόλο ευθύνης της δημοτικής αρχής. Αν αυτός θα είναι στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ορεστιάδας (ΔΕΥΑΟ) ή κάπου αλλού, απομένει να το μάθουμε όταν ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Να επισημάνουμε επίσης ότι είχε κυκλοφορήσει ανεπίσημα το τελευταίο χρονικό διάστημα πως ο κ.Περιστεράκης σκεφτόταν το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για… δήμαρχος Ορεστιάδας στις εκλογές του 2023. Προφανώς αν υπήρχαν τέτοια δεδομένα και είχαν δόση αλήθειες οι φημολογίες αυτές, τώρα όλα αυτά αλλάζουν και συνεχίζει όπως μέχρι τώρα κανονικά ως μέλος την σημερινής δημοτικής αρχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*