Παπαθεοδώρου: “Δυστυχώς ο κ.Τοψίδης μετά από 3 χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν ξέρει ούτε τα βασικά”

Παπαθεοδώρου: “Δυστυχώς ο κ.Τοψίδης μετά από 3 χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν ξέρει ούτε τα βασικά”

Απάντηση στις ανακοινώσεις που εξέδωσε η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη για την Εισαγγελική εντολή που ζήτησε προκειμένου να της δοθούν κάποια έγγραφα, έδωσε ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Όπως αναφέρει ο κ.Παπαθεοδώρου τα συγκεκριμένα έγγραφα τα είχαν ο ίδιος ο επικεφαλής αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους είχαν δοθεί από την συζήτηση ακόμα του θέματος και απλά “για ακόμη μία φορά ότι 3 χρόνια μετά την έναρξη της θητείας του ως Περιφερειακού Συμβούλου δεν ξέρει ούτε τα βασικά”.

Η ανακοίνωση του κ.Τοψίδη αναφέρει:

Στα 3 χρόνια θητείας της παρούσας σύνθεσης του Περιφερειακού Συμβουλίου έχουμε ζήσει διάφορα σκηνικά άνευ νοήματος και τα οποία προσωπικά εδώ και καιρό δε με εκπλήσσουν. Ωστόσο, προχθές ο κ. Τοψίδης κατόρθωσε να με εκπλήξει.

Ζήτησε και έλαβε εισαγγελική εντολή για γνωστοποίηση εγγράφων, αναρτημένων στο διαδίκτυο και προσβάσιμων σε κάθε πολίτη. Ειδικότερα, αιτήθηκε αντίγραφα εγγράφων περιλαμβανομένων των μελετών, συνοδών εγγράφων, συνημμένων τοπογραφικών και σχετική αλληλογραφία για ένα
θέμα διατύπωσης γνώμης του Περιφερειακού Συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων συγκεκριμένης εταιρίας, που συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Φεβρουάριο. Βεβαίως, από τότε ακόμη, είχε κοινοποιηθεί σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους η ηλεκτρονική
ταυτότητα της Μελέτης (ΠΕΤ), όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να δει ολόκληρη τη μελέτη, τα συνοδά της έγγραφα και τις γνωμοδοτήσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών. Συνεπώς, ο κ. Τοψίδης είχε στη διάθεση του όλα τα αιτούμενα έγγραφα ήδη από την ημέρα της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αυτά ακριβώς τα έγγραφα και τίποτα παραπάνω, του έστειλα κι εγώ μετά τη νομική διαδικασία που κίνησε.
Δυστυχώς, όμως αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι 3 χρόνια μετά την έναρξη της θητείας του ως Περιφερειακού Συμβούλου δεν ξέρει ούτε τα βασικά.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Χρήστος Παπαθεοδώρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*