Τα mid-season sales είναι στα έπιπλα “ΚΟΥΡΟΣ”!

Τα mid-season sales είναι στα έπιπλα “ΚΟΥΡΟΣ”!

 

 

Το σπίτι μας, σπίτι σας και στις εκπτώσεις!

10ήμερο εκπτώσεων και η ευκαιρία για ανανέωση βρίσκεται στα Έπιπλα Kouros!

 

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές σε πλήθος επιλεγμένων προϊόντων στις κατηγορίες “Σαλόνι”, “Κρεβατοκάμαρα” και “Στρώμα”, αλλά και από τις γενικές εκπτώσεις σε όλη την γκάμα των επίπλων “Istikbal Kouros” και “Casa di Kouros” και δώστε φρέσκο ανοιξιάτικο αέρα στον χώρο σας. Ενδεικτικά: Στρώμα Active Life Gold 160X200 από 990€ στα 595€, Μοντέρνο σαλόνι Aren από 1690€ στα 1185€ κι άλλα πολλά!

Μεγάλη ποικιλία σε Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Κρεβατοκάμαρες, Στρώματα και Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο αλλά και μικροέπιπλα και είδη διακόσμησης για κάθε μικρή και μεγάλη γωνιά του σπιτιού.

Εξερευνήστε ακόμη, τις πιο νέες κατηγορίες στην συλλογή των επίπλων “ΚΟΥΡΟΣ” , “Διακόσμηση” και “Επίπλωση κουζίνας” και αξιοποιήστε τα “mid-season sales” για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντας στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα σε Ορεστιάδα, Καβάλα, Δράμα και Σέρρες και ανακαλύψτε όλες τις προσφορές και τα προϊόντα μας!

Εναλλακτικά, σας περιμένουμε στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα www.casadikouros.gr και www.istikbalkouros.gr και στις σελίδες μας στα social media!

Mid-season sales! Mην τις χάσετε!

Οι προσφορές ισχύουν από Τρίτη 03/05.