Διδυμότειχο: Συνάντηση δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου με μαθητές του ΕΠΑΛ για το eco-friendly project

Διδυμότειχο: Συνάντηση δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου με μαθητές του ΕΠΑΛ για το eco-friendly project

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε χθες (5/5) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με τριμελή αντιπροσωπία του ΕΠ.ΑΛ της πόλης.

Οι μαθητές ενημέρωσαν αναλυτικά σχετικά με τη  συμμετοχή τους στον διαγωνισμό για την νεανική επιχειρηματικότητα και το εξαιρετικά καινοτόμο και eco-friendly project που υλοποιούν το τελευταίο χρονικό διάστημα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβαν επίσημη πρόσκληση από το σωματείο Junior Achievement Greece ( JAGreece ) να παρευρεθούν στο προσεχές μέλλον στην Αθήνα όπου θα κληθούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και έπειτα να διεκδικήσουν μια διάκριση στον 17ο Πανελλαδικό Μαθητικό διαγωνισμό ‘’Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022’’ .

Τέλος ο Δήμαρχος εξήρε την σημασία ενασχόλησης των νέων σε εκπαιδευτικά προγράμματα που εστιάζουν στην εισαγωγή των παιδιών από την σχολική κιόλας ηλικία στις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας μέσω της βιωματικής μαθησιακής διαδικασίας , προετοιμάζοντας τους μαθητές στην είσοδο τους στον σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό και οικονομικό στίβο .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*