Βγήκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 250 Συνοριοφυλάκων στον Έβρο – Ηλικία και προσόντα υποψηφίων

Βγήκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 250 Συνοριοφυλάκων στον Έβρο – Ηλικία και προσόντα υποψηφίων

-Δυστυχώς δεν άλλαξε το όριο ηλικίας και παρέμειναν τα 28 χρόνια

-Έως 29 Μαίου οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων

Προκηρύχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόληψη 250 Συνοριοφυλάκων για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ και περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από τη δημοσίευση της προκήρυξης μέχρι την ώρα 15.00 της 29-05-2022.

Δηλαδή δεν θα υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των
υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησής τους. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01-01-1994 και μεταγενέστερα.

Όσον αφορά το όριο ηλικίας, δυστυχώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ και ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ως όριο για τους υποψήφιους, αν και πάρα πολλοί ζητούσαν να αυξηθεί στα 32 ή έστω στα 30 χρόνια, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής περισσότεροι νέοι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παίρνουν οποιαδήποτε πληροφορία από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα ή αστυνομικές διευθύνσεις, τα τηλέφωνα των οποίων αναγράφονται αναλυτικά στην ανάρτηση, ή από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.hellenicpolice,gr και www.astynomia.gr).

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη διαγωνισμού.