Γ.Τσολακίδης (Πρόεδρος Άθλου Ορεστιάδας): «Ενωμένοι να κάνουμε κάτι μεγάλο για την Ορεστιάδα»

Γ.Τσολακίδης (Πρόεδρος Άθλου Ορεστιάδας): «Ενωμένοι να κάνουμε κάτι μεγάλο για την Ορεστιάδα»

Ο πρόεδρος του Άθλου Ορεστιάδας, Γιώργος Τσολακίδης μετά τον τεράστιο άθλο της ομάδας του να ανέβει στην Volley League, είδε όλες τις θυσίες και τις προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων να δικαιώνονται.

Έχει λοιπόν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την σπουδαία επιτυχία της ομάδας βόλεϊ που επανέφερε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ την περιοχή μας, με τον Άθλο να αγωνίζεται του χρόνου σε αυτά, μετά τις δυο νίκες με 3-1 και 3-0 επί του Φίλιππου Βέροιας:

«Μια παρέα 10 ατόμων τον Αύγουστο του 2015 βάλαμε μακροπρόθεσμο στόχο να ανεβάσουμε τον Άθλο στη Volley League και τα καταφέραμε. Είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για την πόλη, τον Έβρο, τη Θράκη, τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο ήταν ανατριχιαστικό. Ο κόσμος γύρισε στο βόλεϊ, η πόλη ζει για το βόλεϊ. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν μια γροθιά και η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή για όλους. Ο Άθλος ήρθε για να μείνει με δικά του παιδιά, με παίκτες που ζουν και αγαπούν την πόλη και την ομάδα. Έχουμε 136 παιδάκια στις υποδομές, αύριο θα ξεπεράσουμε τα 250, καθώς στις εξέδρες είχαμε πολλά νέα παιδιά που χάρηκαν και πανηγύρισαν την άνοδο. Προχωράμε όλοι μαζί».