Δημοσχάκης: Στο Συνέδριο της Ν.Δ. με φόντο… “Δίπλα στον Συνταξιούχο”. Βρε κάτι συμπτώσεις…

Δημοσχάκης: Στο Συνέδριο της Ν.Δ. με φόντο… “Δίπλα στον Συνταξιούχο”. Βρε κάτι συμπτώσεις…

Κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν καμιά φορά. Η φωτογραφία είναι από το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αθήνα και δείχνει τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή Έβρου του κυβερνώντος κόμματος Τάσο Δημοσχάκη.

Όπως βλέπετε, κάποια στιγμή παρακολουθεί όρθιος τις εργασίες και ομιλίες του Συνεδρίου, κάτω από την φράση-σύνθημα: “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ”. Φυσικό αν αναλογιστεί κανείς, ότι και ο ίδιος είναι εδώ και χρόνια συνταξιούχος αστυνομικός και μάλιστα αποστρατεύθηκε ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Κάποιοι… κακεντρεχείς βέβαια, θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι μετά από όσα συνέβησαν πριν λίγο καιρό, με την διαγραφή του γιου του Σπύρου από τη Ν.Δ γιατί… αποστάτησε και “πρόδωσε” την συνδικαλιστική παράταξη με την οποία εκλέχθηκε ώστε να γίνει Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής και ο μπαμπάς βουλευτής δεν το απέτρεψε, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τάσος Δημοσχάκης να γίνει και… συνταξιούχος βουλευτής.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει, αφού ως ενεργεία βουλευτής που είναι και μάλιστα πρώτος σε ψήφους το 2019, δεν μπορεί ο Πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εθνικών εκλογών. Αν και με τον Μητσοτάκη, κανείς δεν μπορεί να είναι και να αισθάνεται σίγουρος.