Να διεξαχθούν οι εξετάσεις και των 250 υποψηφίων Συνοφιοφυλάκων στην Αλεξανδρούπολη, ζητάει ο δήμος

Να διεξαχθούν οι εξετάσεις και των 250 υποψηφίων Συνοφιοφυλάκων στην Αλεξανδρούπολη, ζητάει ο δήμος

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της προκήρυξης της πρόσληψης 250 Νέων Συνοριακών Φυλάκων για το νομό Έβρου, ο δήμος Αλεξανδρούπολης δια του Αντιδημάρχου Θόδωρου Βουρδόλη απέστειλε αίτημα για την διεξαγωγή τους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το σχετικό έγγραφο αίτημα έχει αποδέκτη τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, στον οποίο υπενθυμίζεται η προηγούμενη εμπειρία της ανάληψης των εν λόγω εξετάσεων το 2020 για τους 400 μόνιμους Συνοριοφύλακες του νομού Έβρου, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά εκτός Αθηνών. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο και αυτή την φορά θα καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις του υπουργείου και τα παιδιά του Έβρου που θα αποτελούν την πλειοψηφία των υποψηφίων όπως και οι γονείς τους δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Έτσι θα αποφύγουν τεράστια έξοδα μετακίνησης διαμονής και διατροφής και μάλιστα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για όλα τα νοικοκυριά.

Από την άλλη, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στον φυσικό τους χώρο όπως είναι το στάδιο “Φώτης Κοσμάς” στο οποίο προετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας τους ένα ακόμη πλεονέκτημα για την επιτυχία τους. Το έγγραφο του Αντιδημάρχου κ.Βυρδόλη στον υπουργό κ.Θεοδωρικάκο αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*