Αλεξανδρούπολη: Ο Σ.Πέτσας επιθεώρησε την αποθήκη καυσίμων, που επιτρέπει πλέον διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Ο Σ.Πέτσας επιθεώρησε την αποθήκη καυσίμων, που επιτρέπει πλέον διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την επιθεώρηση της αποθήκης καυσίμων στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, η δημιουργία και λειτουργία της οποίας επιτρέπει να έρχονται διεθνείς πτήσεις τσάρτερ, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν δυνατόν, ξεκίνησε την επίσκεψη του ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.  

Άλλωστε η δική του συμβολή και παρέμβαση ήταν σημαντική, αφού όταν πέρυσι τον Φεβρουάριο επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη για τις φυσικές καταστροφές, μαζί με το νυν υφυπουργό Χρήστο Τριανόπουλο και ενημερώθηκε από τους θεσμικούς του Έβρου ότι η κατάργηση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της αποθήκης καυσίμων δεν επέτρεπε να έρχονται διεθνείς πτήσεις, υποσχέθηκε να δώσει λύση. Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη και τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ.Δριτσάκου, δόθηκε λύση και η εταιρεία GISSCO ανέλαβε την συγκεκριμένη διαδικασία. Αυτή η θετική εξέλιξη θα δώσει ώθηση και στην τουριστική ανάπτυξη, αφού θα μπορούν πλέον να  έρχονται στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και πτήσεις τσάρτερ, εκτός από τις προγραμματισμένες.

Έτσι και έγινε, με αποτέλεσμα να αισθάνεται δικαιολογημένα και προσωπική ικανοποίηση ο κ.Πέτσας, βλέποντας σήμερα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη, πως η αποθήκη καυσίμων λειτουργεί πλέον κανονικά. Έτσι στο εξής θα εξυπηρετούνται για ανεφοδιασμό καυσίμων όλες οι διεθνείς πτήσεις και τα πυροσβεστικά αεροσκάφη. Ήταν κάτι που όπως δήλωσε αναφερόμενος στην αποθήκη καυσίμων ο Στέλιος Πέτσας:

“Δυστυχώς ορισμένα πράγματα στην Ελλάδα κολλούν χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Όταν διαπιστώσαμε πέρυσι ότι υπήρχε αυτή η αγκίλωση, είπαμε να δραστηριοποιηθούμε και να το λύσουμε. Πράγματι το λύσαμε και ήδη υπάρχουν ενδιαφέρον για διεθνείς πτήσεις στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πράγματα τα οποία όταν βλέπουμε ότι δεν δουλεύουν για κάποιο ανεξήγητο λόγο, καιρός είναι να τα λύνουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*