Στέλιος Πέτσας από ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης: “Είπαμε κάτι και το κάναμε πράξη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέλιος Πέτσας από ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης: “Είπαμε κάτι και το κάναμε πράξη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στην Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ.Πέτσας επισκέφθηκε την υπερσύγχρονη ΜΕΑ που εγκαινιάστηκε 3 Μαίου από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΑΘ και δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Μιλώντας λίγο πριν ξεκινήσει η ενημέρωση-ξενάγηση του από τους υπεύθυνους της εταιρείας “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” η οποία υλοποίησε και λειτουργεί αυτό το πρωτοποριακό έργο, τόνισε στους δημοσιογράφους:

“Η παρουσία του Πρωθυπουργού εδώ τις προηγούμενες ημέρες, δείχνει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και την εμπιστοσύνη στην αυτοδιοίκηση. Είναι πολύ καλό παράδειγμα που βρίσκεται στην Θράκη μια τέτοια μονάδα και εξυπηρετεί 6 δήμους και φαντάζομαι ότι η δυναμικότητα θα συνεχίσει να αυξάνεται. Σημασία έχει να χτίζουμε αυτή την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Είπαμε κάτι, το κάναμε και αυτό έχει σημασία. Αυτό κρατούν οι πολίτες και θα δουν σιγά-σιγά το αντίκτυπο αυτό και στα δημοτικά τέλη και κυρίως σε ένα καθαρότερο περιβάλλον που θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Ο Σ.Πέτσας επιθεώρησε την αποθήκη καυσίμων, που επιτρέπει πλέον διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Ζαμπούκης: Αυτό το σπουδαίο έργο

το δώσαμε ήδη προς χρήση

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ενημερώνοντας τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τόνισε μεταξύ άλλων: “Αυτό το σπουδαίο έργο το εγκαινιάσαμε, το δώσαμε προς χρήση την προηγούμενη εβδομάδα. Στόχος είναι η μείωση των δημοτικών τελών μέσω των ανταποδοτικών από τα σκουπίδια και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ

Τσέπελης: Καταφέραμε να υλοποιήσουμε

ως ΔΙΑΜΑΑΘ και δήμοι αυτό το τεράστιο εγχείρημα

Ο Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΑΘ και δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος τη; ΜΕΑ, που αλλάζει τα δεδομένα όχι μόνο στον Έβρο, αλλά και ολόκληρη την Θράκη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΕΠΕΛΗ 

Ξενάγηση απ’ τους υπεύθυνους τη;

εταιρείας ‘ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” στην ΜΕΑ

Ο κ.Πέτσας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πληροφορίες που του έδιναν οι αρμόδιοι της εταιρείας που τον ξενάγησαν, δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν την… τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία των απορριμμάτων.

Επισκέφθηκε όλους τους χώρους επεξεργασίας και άκουσε κάθε λεπτομέρεια, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΑΘ κ.Τσέπελης τον “βομβάρδιζε” παράλληλα με αιτήματα για χρηματοδότηση παρόμοιων έργων και σε άλλα μέρη της Θράκης και της Περιφέρειας ΑΜΘ συνολικά, αλλά και για στήριξη των δήμων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” που κατασκεύασε το έργο και το λειτουργεί, ενημέρωσαν διεξοδικά τον Αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα για όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της ΜΕΑ, που διαθέτει τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τόσο ο δήμαρχος Ξάνθης όσο και ο Γιάννης Ζαμπούκης της Αλεξανδρούπολης, εξέφρασαν πάντως επανειλημμένα τις ευχαριστίες τους στον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για την στήριξη και οικονομική συμπαράσταση του ίδιου προσωπικά και το γεγονός ότι δείχνει με πράξεις πως βρίσκεται στο πλευρό των δήμων τους αλλά και όλης της περιοχής γενικότερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*