Πένθος και θλίψη – “Έφυγε” χθες ο Εβρίτης δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος

Πένθος και θλίψη – “Έφυγε” χθες ο Εβρίτης δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος

-Γεννήθηκε στη Νέα Βύσσα και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα

-Ήταν από τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ Σπορ, ενώ δημιούργησε τις εφημερίδες «Τα Νέα της Καλλιθέας» και την “Match Money”

«Έφυγε» χθες πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, ο Εβρίτης δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Ορεστιάδα απ’ όπου είχε τις καλύτερες αναμνήσεις και φιλίες από τα μαθητικά του χρόνια. Παρακολουθούσε πάντα και ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τη Θράκη και έδινε το παρών του στις δραστηριότητες των Θρακών στην Αθήνα και ειδικά  στην Καλλιθέα. Παρακολουθούσε τα όσα συμβαίνουν στο νομό μας και ιδιαίτερα στον τόπο καταγωγής του, υποστήριζε την ιδιαίτερη πατρίδα του και όλη την περιοχή και σχολίαζε με πολύ καυστικό τρόπο τα τεκταινόμενα.

Ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος, ήταν από τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ  ΣΠΟΡ, τον Μαϊο του 1993,  του πρώτου αμιγώς αθλητικού ραδιοφώνου με τις ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα.

Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι τελευταία ημέρα της ζωής του, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης του.

Από το 2003  άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος   Ενεργός πολίτης, ευαίσθητη προσωπικότητα (δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του αδελφού του σε τροχαίο όταν ήταν πολύ νέος) είχε πολλούς φίλους στον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

Στις 21 Απριλίου είχε ο ίδιος αναφερθεί σε μια ακόμα περιπέτεια της υγείας του, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Την Τρίτη δεν αισθανόταν καλά, πήγε στα εξωτερικά του «Τζανείου» με κοιλιακό άλγος, όπου οι γιατροί του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του. Χθες το απόγευμα τον βρήκε νεκρό ένας φίλος του, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και τον αναζήτησε ανήσυχος στο διαμέρισμα του.  Θα λείψει από την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του, αλλά και από τους Εβρίτες.

Το Evros-news.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και όλους τους συναδέρφους, γνωστούς και φίλους του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη…