Πλημμύρισε το κέντρο της Ορεστιάδας – Έσπασε αγωγός νερού απ’ τα έργα του φυσικού αερίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλημμύρισε το κέντρο της Ορεστιάδας – Έσπασε αγωγός νερού απ’ τα έργα του φυσικού αερίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλημμύρισε χθες το απόγευμα το κέντρο της Ορεστιάδας και παράλληλα υπήρξε για κάποιες ώρες διακοπή υδροδότησης στις πέριξ περιοχές, αφού έσπασε αγωγός νερού κατά την διάρκεια εργασιών για την τοποθέτηση του δικτύου φυσικού αερίου.

Η ζημιά έγινε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βασιλέως Κωνσταντίνου και απέναντι από την πλατεία Δασίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί. Στο σημείο βρέθηκε μάλιστα αμέσως και ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος ανέβασε και ΒΙΝΤΕΟ από την ζημιά στον αγωγό ύδρευσης και την πλημμύρα που προκλήθηκε. Χαρακτήρισε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτή και επεσήμανε ότι πρόκειται για λάθος των συνεργείων της αναδόχου εταιρείας για το φυσικό αέριο, αν και είχαν όλα τα σχέδια που έδειχναν που βρίσκονται τα άλλα δίκτυα και ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γύρω στις 6 το απόγευμα, τελικά η ζημιά που προκλήθηκε στον αγωγό ύδρευσης αποκαταστάθηκε από συνεργεία της ΔΕΥΑΟ και παράλληλα άρχισε σταδιακά η αποκατάσταση της υδροδότησης στα τετράγωνα του κέντρου της Ορεστιάδας, όπου για ώρες υπήρξε διακοπή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ