Π.Φαραντάτος: “Αλωνίζει” τον Έβρο τελευταία – Τι σημαίνει η επιστροφή του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ;

Π.Φαραντάτος: “Αλωνίζει” τον Έβρο τελευταία – Τι σημαίνει η επιστροφή του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ;

“Αλωνίζει” τις τελευταίες ημέρες το νομό Έβρου ο απόστρατος Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος που ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2019, αλλά δεν εκλέχθηκε αφού τερμάτισε τέταρτος πίσω από τους Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δερμεντζόπουλο και Σταύρο Κελέτση.

Ο κ.Φαραντάτος να τονίσουμε ότι αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε κυβερνητική και γενικότερα κρατικοδίαιτη θέση από το 2019 μέχρι τώρα, αν και του προτάθηκαν αρκετές. Δεν θέλησε να “εξαργυρώσει” έτσι την υποψηφιότητά του, όπως έκαναν άλλοι πολιτευτές στις εθνικές εκλογές είτε ακόμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Κράτησε μία έντιμη και αξιέπαινη στάση και το τελευταίο χρονικό διάστημα μαθαίνουμε πως βρίσκεται στον Έβρο και έχει επισκεφθεί σχεδόν όλο το νομό. Πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με φίλους, γνωστούς, υποστηρικτές και ψηφοφόρους του σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα αλλά και σε κάποια χωριά.
Τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι που μιλούν μαζί του, παραμένουν “σφίγγες” και δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό για τις προθέσεις του. Με δεδομένο αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ότι δεν θέλει να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ, αλλά και με έγκυρες πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι δέχεται ασφυκτικό… μαρκάρισμα από τους επικεφαλής άλλων κομμάτων τα οποία βρίσκονται στο χώρο της δεξιάς (να το ξεκαθαρίσουμε κατηγορηματικά όχι της ακροδεξιάς), ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί. Πάντως όπως διαπίστωσε και ο ίδιος και δεν έκρυψε την χαρά του, εξακολουθούν να υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές του στην περιοχή. Για να δούμε τι θα δούμε…