ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ, σε μια συλλογική μουσική εκδήλωση στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ, σε μια συλλογική μουσική εκδήλωση στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης

Μετά από 2,5 δύσκολα χρόνια απουσίας, 200 περίπου χορωδοί της πόλης μας ενώνουν τις φωνές τους σε μια συλλογική μουσική εκδήλωση, με τίτλο ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ.

H εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία και οργάνωση, της χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 8:00 μ.μ. στην Πλατεία του Φάρου.

Για πρώτη φορά , οι Τροβαδούροι του Εθνικού, οι Φωνές της Θράκης, ο Χορωδιακός Όμιλος “ΕΥΤΕΡΠΗ” και ο Καλλιτεχνικός Όμιλος θα μοιραστούν την εξέδρα με την χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ”, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν την χορωδιακή Τέχνη, να προβάλλουν την πολυφωνική καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως να δώσουν την ευκαιρία στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, να απολαύσει το χορωδιακό τραγούδι και να τραγουδήσει  μαζί  με τις χορωδίες αγαπημένα τραγούδια.

Σας προσκαλούμε σε αυτή την εαρινή συνάντηση χορωδιών για να τραγουδήσουμε ΜΑΖΙ για την ειρήνη, την ομόνοια και την αγάπη όπως απαιτεί ο εορτασμός των  “ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ” του Δήμου Αλεξανδρούπολης.