Αλεξανδρούπολη: Παραιτήθηκε από Πολυκοινωνικό, “Δημοσυνεταιριστική Α.Ε” όπου εκπροσωπούσε τη δημοτική αρχή, ο Δημήτρης Λαζόπουλος

Αλεξανδρούπολη: Παραιτήθηκε από Πολυκοινωνικό, “Δημοσυνεταιριστική Α.Ε” όπου εκπροσωπούσε τη δημοτική αρχή, ο Δημήτρης Λαζόπουλος

Την παραίτηση του από δυο διοικητικές θέσεις που είχε καταλάβει ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη και μετά από πρόταση του, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Λαζόπουλος που ήταν υποψήφιος δήμαρχος και η δημοτική παράταξη του “Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης” έκανε σύμπραξη με αυτή του κ.Ζαμπούκη και έτσι… απορροφήθηκε, έχοντας ήδη αναλάβει μάλιστα ο δεύτερος δημοτικός της σύμβουλος Γιώργος Καίσας Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ενημέρωσε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για τις δυο συγκεκριμένες παραιτήσεις. Μάλιστα στην “Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε” όπου μετέχουν και οι δήμοι Σουφλίου, Σαμοθράκης, ήταν διευθύνων σύμβουλος, ενώ το Πολυκοινωνικό απλό μέλος του διοικητικού του συμβουλίου με Πρόεδρο την Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου που τα έχει κάνει κυριολεκτικά… μαντάρα.

Κάποιες φήμες πάντως που ανέφεραν πως ο Δημήτρης Λαζόπουλος παραιτήθηκε με προτροπή του Γιάννη Ζαμπούκη γιατί τον προορίζει για Πρόεδρο και αντικαταστάτη της κ.Ποϊραζίδου που… μετράει μέρες στην Προεδρία του Πολυκοινωνικού, δεν φαίνεται να έχουν δόση αλήθειας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα γίνει τελικά και αν ο κ.Λαζόπουλος αποστασιοποιηθεί και ακολουθήσει πορεία ανεξάρτητου στο… πολύπαθο  δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.