Ορεστιάδα: Ο Ραφαήλ Παλιουργιώτης προσχώρησε στην παραιτηθείσα “Δημοτική Επαναφορά” του Χρήστου Καζαλτζή

Ορεστιάδα: Ο Ραφαήλ Παλιουργιώτης προσχώρησε στην παραιτηθείσα “Δημοτική Επαναφορά” του Χρήστου Καζαλτζή

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας προσχώρησης ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυπρίνου Ραφαήλ Παλιουργιώτης.

Ο κ.Παλιουργιώτης είχε υποβάλλει την παραίτηση του στο διάστημα των κινητοποιήσεων εναντίον της κατασκευής της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ενώ είχε εκφράσει ήδη την διαφοροποίηση του από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη. Εδώ και αρκετό καιρό είχε συνταχθεί και συμμετείχε σε ενέργειες και πρωτοβουλίες της παραιτηθείσας από το δημοτικό συμβούλιο (όπου δεν εκπροσωπείται πλέον) “Δημοτικής Επαναφοράς του Χρήστου Καζαλτζή, στην οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι προσχώρησε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Του πρώην αντιπροέδρου Τοπικής Κοινότητας Κυπρίνου

Παλιουργιώτη Ραφαήλ

Με την παρούσα θέλω να γνωστοποιήσω την προσχώρησή μου στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ», με επικεφαλής τον κύριο Καζαλτζή Χρήστο, τη συστράτευσή μαζί του και την κάθοδό μου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του δήμου Ορεστιάδας, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους.

Μετά την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπροέδρου της Κοινότητας Κυπρίνου και την ουσιαστική αποχώρησή μου από το συνδυασμό «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του κ. Μαυρίδη, για λόγους που έχω ήδη εξηγήσει σε συνεντεύξεις μου, εξακολουθώ να παραμένω ενεργός πολίτης.

Η παρακμή που βιώνει ο τόπος μας δε με αφήνει αδιάφορο, όπως δε μπορεί και δεν πρέπει να αφήνει κανένα μας, πόσο μάλιστα την ηλικιακή ομάδα των νέων ανθρώπων όπου και ανήκω.

Θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες μου για το χωριό, το δήμο, την περιοχή μου, μέσα από μία δημοτική παράταξη η οποία διακατέχεται από ειλικρίνεια και συγκροτείται από ανθρώπους που δεν προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο, από αυτό που πραγματικά είναι.

Με εκτίμηση

Παλιουργιώτης Ραφαήλ