Ο Εβρίτης Διοικητής της 1ης Στρατιάς στο Διδυμότειχο – Επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό

Ο Εβρίτης Διοικητής της 1ης Στρατιάς στο Διδυμότειχο – Επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 16ης Μαΐου ε.έ. ο Εβρίτης Διοικητής της 1ης Στρατιάς Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Τον συνόδευε ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας «Διδυμοτείχου»  Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου και ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Στρατηγό εκ του σύνεγγυς επί τη αναλήψει των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων του ως Διοικητού της 1ης Στρατιάς και να ανανεώσει την προς αυτόν απεριόριστη εκτίμησή του εξαίρων συγχρόνως την αξία της προσφοράς του Ελληνικού Στρατού στην ευαίσθητη και ακριτική περιοχή του Έβρου.

Δεδομένου ότι ο Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης γεννήθηκε στο Παλιούρι Διδυμοτείχου, ο Σεβασμιώτατος διερμηνεύοντας τα αισθήματα της τοπικής κοινωνίας σημείωσε ότι «όλοι χαιρόμεθα και καυχώμεθα για την επάξια και τιμητική ανέλιξη ενός αξίου τέκνου του τόπου μας στα ύπατα αξιώματα του Ελληνικού Στρατεύματος και είμεθα υπερήφανοι γι’ αυτόν».

Μεταξύ του Στρατηγού και του Σεβασμιωτάτου αντηλλάγησαν συμβολικά δώρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*